Starity

Kylie Minogue úgy érzi, a rák ellopta tőle az anyává válás lehetőségét

2016. december 21. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőnél 2005-ben melldaganatot diagnosztizáltak és bár megműtötték, valamint kezelések tucatjain esett túl, gyermeke már nem lehet miatta.

hirdetés

Kylie Minogue 48 éves és minden álma az, hogy anya legyen, de sajnos természetes úton erre csekély lehetősége van. Az ezzel kapcsolatos érzéseiről a The Sunday Timesnak nyilatkozott nemrégiben szóvá téve, hogy úgy érzi, a betegsége tönkretette a magánéletét.

Amikor a rák lecsap, semmi másra nem tudsz koncentrálni. Higgy nekem, eljön az a pont, amikor úgy érzed, sikítani tudnál, ha valaki még egyszer azt mondaná, több egyéb mód is van arra, hogy gyermeked legyen. Természetesen jó dolog, hogy vannak az embernek lehetőségei, mi több, csodálatos, de amikor ennyi mindennel kell megbékélned és amikor a garantáltnak hitt dolgokat is elcsenik tőled, úgy gondolod, hogy igen, vannak lehetőségek, de...

– nyilatkozta könnyek között az énekesnő.

Biztos vagyok benne, hogy ti is vizionalizáltok arról, hogy ha lesznek gyerekeitek, hogyan néznek majd ki, fiúk lesznek-e vagy lányok, mit láttok majd bennük magatokból. Szomorú, de régóta gondolkoztam már ezen és régóta szoktatnom kell magam a dologhoz, hogy elfogadjam [hogy nem lehet úgy gyerekem, ahogy szeretném].

Kylie kezét egyébként januárban kérte meg kilenc évvel fiatalabb szerelme, Joshua Sasse színész, a házassággal azonban saját bevallásuk szerint addig szeretnének várni, amíg az auzstrál kormány lehetővé nem teszi az országban az azonos neműek házasságát. Arról egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy a pár fontolgatja-e az örökbefogadást, mint a szülővé válás egyik legalapvetőbb lehetőségét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek