Starity

Csalódást okozott Keity Mendieta új fotósorozata

2016. december 22. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közönségnek nem tetszenek a lányról készült képek, melyeket a leghíresebb panamai fotós, Dario Moreno készített a Miss Universe-re.

hirdetés

December 20-án jelentek meg Keity Mendieta hivatalos képei, amik a Miss Universe versenyre készültek. A rajongók nagyon várták, hogy lássák kedvencük új fotósorozatát, azonban csalódniuk kellett. Bár Keity hatalmas népszerűségnek örvend a szépségversenyekkel foglalkozó fórumokon, szinte csak negatív kritikával illették a képeit.

A rajongók szerint a képek nem felelnek meg az elvárásoknak, és nem hiszik el, hogy az egyik legesélyesebb versenyzőből csak ennyit lehetett kihozni. A fórumokon a fotóst Dario Morenót is kritizálták, aki egyébként az egyik legnépszerűbb fényképész Panamában, és a legtöbb szépségkirálynőt is ő fotózza. 

A Miss Universe Panama tulajdonosa elmesélte, hogy megérti, hogy nem tetszenek mindenkinek a képek, hiszen nem vagyunk egyformák. Kijelentette, hogy szerinte Dario Moreno egy kiváló fotós, most csak kipróbáltak egy új stílust, de nem ez lesz az egyetlen hivatalos fotósorozat a Miss Universe-re.

Fotó: Dario Moreno

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek