Starity

Kylie Jenner újra kés alá feküdt?

2016. december 22. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű tinédzser korábban sem rettent vissza a plasztikai műtétektől és minden jel arra utal, hogy ismét alávetette magát egy szépészeti beavatkozásnak.

hirdetés

Kylie Jenner pár hónappal ezelőtt ismerte be először nyilvánosan, hogy valóban kés alá feküdt és bevallotta, elszaladt vele a ló, amikor nagyobb és nagyobb ajkakat követelt sebészétől. Legutóbb azonban nem az arcát szabatta át, hanem legújabb képeit elnézve úgy fest, ezúttal a mellei kerültek középpontba.

Az Instagramon közzétett képein ugyanis feltűnően nagyobb keblekkel láthatjuk a 19 éves lányt, így joggal gyanakszunk arra, hogy újra igénybe vette plasztikai sebésze szaktudását. A fotók mellé mosolygós smiley-kat írt, az egyik felvételhez pedig egy ajándékot ábrázoló emojit választott, ami arra is utalhat, hogy a szilikonciciket karácsonyra kapta valamelyik szerettétől. Hogy mi az igazság, azt egyelőre titkolja.

Mellei megcsináltatásáról korábban is pletykáltak az amerikai sajtóban, ám Kylie akkor azzal védekezett, hogy csupán push-upos melltartóinak köszönheti, hogy optikailag nagyobbnak látszanak keblei. 

Nem sok emberrel osztom ezt meg, de mivel mindenki azt hiszi, mellnagyobbításom volt, elárulom, hogy ez nem igaz. A Victoria's Secret Bombshell nevű melltartóját hordom, ami megváltoztatta az életemet. De nem csak én, hanem a nővéreim és a legjobb barátnőim is ezt a darabot viselik

– magyarázkodott tavaly Kylie.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek