Starity

Maryjun Takahashi nem fog unatkozni 2017-ben

2016. december 23. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű japán színésznő, Maryjun Takahashi már két filmben is szerepet vállalt.

hirdetés
Maryjun Takahashi nem fog unatkozni 2017-ben

Maryjun Takahashi modellként kezdte karrierjét, 2012-ben aztán megkapta első szerepét a Jun to Ai című sorozatban. A lány később számos alkotásban bizonyíthatott, a nagy áttörést pedig a Rurôni Kenshin: Kyôto Taika című filmben nyújtott alakítása hozta meg számára. Az anime alapján készült filmben ugyanis ő játszotta Komagata Yumit, 2014-ben. 

2014 után sorra kapta a szerepajánlatokat és úgy tűnik, a következő évben sem fog pihenni, hiszen már két projektje is van. Az egyik a Sion Sono rendezésében készülő Shinjuku Swan 2, ahol olyan színészekkel játszhat együtt, mint Tadanobu Asano, Yûsuke Iseya, Akihiro Kitamura vagy Kippei Shiina. A film a Shinjuku Swan manga alapján készül el, amit egyébként Ken Wakui írt és illusztrált. A második film, amiben Maryjun szerepet kapott a Blue Hearts ga kikoeru címet viselő romantikus dráma, melynek főszereplői  Kiko Mizuhara, Masatoshi Nagase és Machiko Ono lesznek.

A lány a modellkedést sem hagyja abba, hiszen számos magazin címlapján szerepelt már, valamint bemutatókon is feltűnik a jövőben is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek