Starity

Bella Thorne tagadja, hogy megcsalta volna Tyler Posey-t

2016. december 23. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas botrány kerekedett a 19 éves színésznő legutóbbi romantikus kalandjából.

hirdetés

Bella Thorne nem sokkal azután kezdett randevúzni Tyler Posey-val, hogy szakított korábbi barátjával, Gregg Sulkinnal. Az újdonsült sztárpár együtt töltötte a nyarat és mindenki bimbózó kapcsolatukra volt kíváncsi, ám a napokban már arról pletykáltak Hollywoodban, hogy a színésznő barátja háta mögött összeszűrte a levet Charlie Puth-tal, akivel korábban is baráti viszonyt ápolt.

Miután kiszivárogtak a lesifotók, melyek romantikus megvilágításba helyezték Bella és Charlie kapcsolatát, rajongók milliói kezdték meg a találgatást azt illetően, hogy vajon a színésznő megcsalta-e a barátját vagy már szakítottak a Teen Wolf sztárjával. A helyzetet tovább bonyolította, hogy Puth kerek-perec kijelentette: semmi köze nincs Bellához, barátok csupán.

Alig akarom elhinni, amit olvasok. Senki szívét nem lenne szabad így felkavarni és én nem kívánok ennek a közepében lenni. Nem ismerem személyesen Tylert, de biztos vagyok abban, hogy nem érdemli meg, hogy így bánjanak vele. Bella azt mondta nekem, hogy ők már nincsenek együtt. Új ez az egész számomra. Semmi másra nem vágyok, csak békére, így szeretném is kivonni magam ebből az egészből

– fakadt ki Charlie a Twitteren.

Természetes, hogy a fentieket követően Bellán volt a sor, hogy tisztázza a helyzetet, ő pedig meg is tette ezt a Twittert, valamint a PAPER magazint használva szócsövének.

Haha én és Ty sosem éltünk együtt, mi csak folyton együtt voltunk... Pletykák, pletykák... nem mindig szabad hinni a médiának

– csiripelte Bella a közösségi oldalon, majd a fent említett lapnak így nyilatkozott szerelmi élete kapcsán:

Amikor Tylerrel randizni kezdtünk, a lesifotósok csókolózáson kaptak minket, ami szívás, mert eljuttatták a felvételeket az emberekhez, pedig mi nem is szerettük volna akkoriban nyilvánosságra hozni a kapcsolatunkat. Nyilván randizgattunk, sokat lógtunk együtt, de ezt nem lett volna szükséges mindenkinek az arcába vágni. (...) Ty és én már vagy két hete szétmentünk és Charlie-val NEM RANDIZUNK, kizárólag baráti a kapcsolatunk!

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek