Starity

Avril Lavigne megvédte a Nickelbacket Mark Zuckerberggel szemben

2016. december 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 32 éves énekesnő mindig is híres volt szókimondó stílusáról, így nem csoda, hogy nem tűrte szótlanul azt, ahogyan a Facebook alapítója gúnyt űz exférje zenekarából.

hirdetés

Avril Lavigne bár elvált Chad Kroegertől, a mai napig a szívén viseli a zenész sorsát, hiszen továbbra is sok időt töltenek együtt. Éppen ezért nagyon feldühítette, amikor a minap Mark Zuckerberg nyilvánosan alázta meg Chad zenekarát a Nickelbacket, és egy nyílt levélben üzent a Facebook alapítójának.

Történt ugyanis, hogy Mark december 20-án közzétett egy videót, melynek keretein belül bemutatta új virtuális „asszisztensét”, Jarvist és a kisfilm egy pontján arra kérte, játsszon egy jó kis Nickelback-dalt, mire a géphang így felelt:

Sajnálom, Mark! Félek, nem tehetem meg... Nincsenek jó dalai a Nickelbacknek.

Ezt követően Zuckerberg közölte, hogy a kérés csupán teszt volt a részéről, így utasította újdonsült asszisztensét, hogy helyette olyan zenét válasszon számukra, amit az egész család szeret.

Az eset végtelenül feldühítette a Wish You Where Here énekesnőjét, aki korábban maga is feldolgozta a Nickelback egyik slágerét a 2001-ben megjelent How You Remind Me képében, így hangot adott annak, milyen nagyot csalódott a Facebook atyjában.

Kedves Mark! Rengetegen használják a termékeidet: vannak, akik szeretik őket és vannak, akik nem. Bár megteheted, hogy megosztod másokkal a zenei ízlésedet, a te szegénységi bizonyítványod, hogy belerúgtál a Nickelbackbe. Amikor valakinek olyan sokat nyom a latba a véleménye, mint a tiéd, felelősségteljesebbnek kellene lennie azzal kapcsolatban, hogy mások bántalmazását promotálja-e, ami különösen fontos most, amikor annyi minden történik világszerte. #MondjNemetABántalmazásra #RégiPoén #ANickelbackTöbbMintÖtvenmillióLemeztAdottEl

– írta Avril.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek