Starity

Carrie Fisher szívrohamot kapott

2016. december 27. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 60 éves színésznő Londonból tartott Los Angelesbe, amikor infarktust kapott a repülőgépen.

hirdetés

Az E! Online hozta nyilvánosságra, hogy repülőútja során lett rosszul Carrie Fisher a minap, alig 15 perccel azelőtt, hogy az őt szállító gép földet ért volna a LAX repülőtéren. A landolásnál már készenlétben álltak az orvosok, hogy ellássák Carrie-t, akit rögtön kórházba is szállítottak az eset után. A The Guardian úgy tudja, hogy a színésznő már nincs életveszélyben, állapota stabil.

Carrie Fisher abbahagyta a légzést a hazafelé tartó úton. Bízom benne, hogy már jobban van

– írta a Twitteren Anna Akana színésznő, aki szintén ugyanazzal a járattal utazott az „angyalok városába”, mint Carrie és szintén tanúja volt annak, ahogy az egészségügyi dolgozók kolléganője megmentésén dolgoztak.

Fisher egyébként az elmúlt hetekben nemrég megjelent memoárját, a The Princess Diarist című alkotást népszerűsítette, melyben többek között arról is lerántotta a leplet, hogy korábban Star Wars-beli kollégájával, Harrison Forddal is volt egy forró afférja ifjúságuk derekán. 

Meglepett az emberek reakciója. Nem gondoltam, hogy ez ennyire meg fogja lepni őket. Sokan gyanakodtak a viszonyunkra, Carrisonként is emlegettek minket

– nyilatkozta a közelmúltban egy tévéműsorban a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek