Starity

Dallal emlékszik elhunyt barátjára Doro Pesch

2016. december 31. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új dallal jelentkezett a rock- és a metalzene legendás énekesnője, ami Lemmy Kilmister emlékére íródott.

hirdetés

Egy évvel ezelőtt, 2015. december 28-án örökre lehunyta szemeit a Motörhead frontembere, Ian Fraser Kilmister. Lemmy halála ekkor értelemszerűen a Motörhead végét is jelentette, így zenésztársai közül Mikkey Dee a Scorpions ütőse lett, Phil Cambpell gitáros pedig a fiaival alapított egy saját bandát.

Az énekes halála szinte az egész világot megrázta, különösen barátját, a Warlock egykori énekesnőjét, Doro Pesch-t. Az énekesnő egy korábbi interjúban elárulta, hogy Lemmyvel nagyon közel álltak egymáshoz, és nem mellesleg számos duettet is készítettek.

A német dalospacsirta nemrég egy új dalt osztott meg hivatalos Facebook-oldalán keresztül, ami az It Still Hurts elnevezést kapta, és a Lemmyvel átélt legszebb emlékeit foglalja magába. Doro részéről egyébként már nem meglepő, hogy a hozzá közel álló zenészek, és barátok emlékére dalt ír, hiszen 2012-ben a Raise Your Fist című lemezén is helyet kapott egy hasonló szerzemény, ami a Hero címre hallgat és amit Ronnie James Dio emlékére vetett papírra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek