Starity

Selena Gomez is közreműködik Paulina Rubio legújabb albumán

2016. december 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hands To Myself énekesnője visszatért a stúdióba, ám ezúttal nem a saját anyagán dolgozik.

hirdetés
Selena Gomez is közreműködik Paulina Rubio legújabb albumán

Paulina Rubio a Vanidadesnek adott interjújában kürtölte világgá, hogy legújabb albumán világsztárokkal dolgozik együtt a nagyobb siker reményében. A 45 éves mexikói énekesnő 11. lemeze eredetileg még idén a boltok polcaira került volna, ám ez majd csak jövőre valóul majd meg. Saját bevallása szerint egy nagyon sokszínű korongra számíthatnak a rajongói, melyen Selena Gomeztől DJ Snake-ig rengetegen dolgoztak, így több különböző stílus keveredik a dalokban – azt azonban szem előtt tartotta, hogy a nóták egytől egyig „táncolhatóak” legyenek.

Köztudott, hogy Selena nemrég három hónapos szabadságon volt, ugyanis a betegségéből eredő mellékhatások miatt úgy döntött, okosabb, ha bevonul egy rehabilitációs klinikára. Mióta elhagyta az intézményt, érezhetően jobban van és lassan készen áll arra, hogy a színpadokra is visszatérjen. Justin Tranter dalszövegíró két héttel ezelőtt az Instagramon számolt be arról, hogy az énekesnő ismét stúdiózik, a róla készült képen pedig szemmel látható, milyen remek formában van.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek