Starity

Kiborultak a Teen Wolf-rajongók: Stiles meg fog halni?

2016. december 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ok nélkül kaptak a szívükhöz az MTV népszerű sorozatának rajongói, hiszen mint kiderült, a Stilest életre keltő színész a többiektől eltérően a sorozat végetérte előtt befejezte a forgatást.

hirdetés
Kiborultak a Teen Wolf-rajongók: Stiles meg fog halni?
Fotó: MTV

Elég megrendítő hírt kaptak idén a Teen Wolf rajongói, hiszen nem sokkal azután, hogy Dylan O'Brien súlyos balestet szenvedett forgtás közben, kiderült, hogy az MTV nem rendeli be a sorozat folytatását, azaz a jelenleg is futó hatodik évad lesz az utolsó, így az alkotók kénytelenek elvarrni a szálakat. 

A napokban a széria egyik jelmezfelügyelője, Daniel Flores ráadásul megosztott egy róla és Dylanről készült képet a közösségi oldalakon, melyhez a Befejeztem a közös munkát ezzel a sráccal feliratot írva, majd köszönetet mondott a színésznek az együtt töltött időért.

Daniel Flores és Dylan O'Brien utolsó közös napja I Fotó: Twitter

A rajongókat nagyon megrendítette a dolog, hiszen mint kiderült, a 25 éves színész már nem forgat a stábbal, pedig az évad még közel sem ért véget, így természetes, hogy megkezdődtek a találgatások karaktere, Stiles kapcsán.

A legtöbben arra gyanakszanak, hogy a szellemlovasok által elrabolt fiú meghal a történetben, mielőtt még a barátai megmenthetnék az életét. A felpaprikázott kedélyeket a Teen Wolf egyik jelmeztervezője, Adam West csillapította le a Twitteren, mondván, hogy semmit nem jelet az, hogy Dylan már nem forgat a többiekkel.

A színészek elérhetősége az egyik fő szempont a filmezés során. Valakinek az utolsó forgatási napja nem jelent semmit. Ha a sorozat rajongója vagy, nyugodj meg! Néhányan nagyon elfoglaltak, így akkor forgatunk velük, amikor csak tudunk. Nem spoilerezek

– írta bejegyzésében West, többet azonban nem árult el Stiles sorozatbeli jövőjével kapcsolatban.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek