Starity

Lindsay Lohan minden követ megmozgat a Bajos csajok folytatása érdekében

2016. december 30. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves színésznő nem csak nyitott arra, hogy újra bajos csaj legyen, hanem folyamatosan kilincsel a Paramount Picturesnél, hogy valóra váljon ez a régi álma.

hirdetés
Lindsay Lohan minden követ megmozgat a Bajos csajok folytatása érdekében
Fotó: Paramount Pictures

12 évvel ezelőtt került a mozikba a Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert és Tina Fey főszereplésével készült tinivígjáték, és a mai napig nagy népszerűségnek örvend, így aligha meglepő, hogy a Cadyt életre keltő színésznő belevágna a folytatásba.

Köztudott, hogy a forgatókönyvíró, Tina Fey jelenleg a film történetén nyugvó musicalen dolgozik, ami várhatóan néhány éven belül színpadra kerül majd. Lindsay azonban arra biztatja, hogy írjon egy második részt is, melyben valamennyien visszatérnének – igaz, immár felnőtt, a férjeiket lépten-nyomon csaló háziasszonyokként.

Régóta próbálkozok, hogy megvalósuljon a Bajos csajok 2., de nem az én kezemben van a dolog. Tudom, hogy Tina Fey, Lorne Michaels és a Paramount Pictures dolgomunkatársai mind nagyon elfoglaltak, de nem hagyok fel a próbálkozással és addig gyakorlok nyomást rájuk, amíg meg nem valósul a folytatás

– nyilatkozta LiLo a CNN egyik elő Facebook-bejelentkezésének keretein belül, és azt is elárulta, kiket szeretne még megszerezni a produkcióhoz.

Nagyon szeretném Jamie Lee Curtist és Jimmy Fallont is látni a filmben. Már benyújtottam egy kérvényt, csak a válaszra várok.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek