Starity

Halálhírét keltették II. Erzsébet királynőnek

2016. december 30. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A BBC nevével visszaélve keltették halálhírét a brit királynőnek, aki egyébként valóban betegeskedik.

hirdetés

A tegnapi nap folyamán járta be a sajtót a hír, miszerint 90 éves korában elhalálozott a brit királynő. Az eset azért is rázta meg a szigetország lakóit, mert egyrészt a hiteles forrásnak tartott BBC Twitter-fiókján jelent meg a hír, másrészt pedig azért, mert alig egy hete adta ki a Buckingham Palota a közleményt, miszerint a királynő betegség miatt nem vesz részt az udvar karácsonyi ünnepségén, amire egyébként 30 éve nem volt példa.

A hírt, mint említettük a BBC nevével visszaélve tették közzé a mikroblogon két különböző fiókon keresztül, melyek azóta törlésre kerültek a közösségi oldal kezelőinek jóvoltából. A Buckingham Palota hivatalos köözleményben tudatta a sajtóval, hogy Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg korukhoz képest jó egészségnek örvendenek, bár az valóban igaz, hogy a királynő gyengélkedik – több mint egy hete küzd a megfázással, ezért is mondta le hivatalos programját.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek