Starity

Mocskos újságírók, tágítsatok Mary Zsuzsitól!

2010. október 11. 20:08   |   Szerző: sztarcelebhirek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A saját show-jával, az Amanda Elstak show-val ismertté vált transzszexuális, Amanda kiáll barátnőjéért: Mary Zsuzsiért. Meg akarja tisztítani a sokak által jogtalanul bepiszkolt hírnevét. Hetet-havat összehordtak az énekesnőről.

hirdetés
Mocskos újságírók, tágítsatok Mary Zsuzsitól!

A transzszexuális műsorvezető külön kiemelte a saját szavaival csak „mocskos” újságírókat, akik véleménye szerint hetet-havat összehordtak az énekesnőről.

Mary Zsuzsi nagyon jó barátnőm, és nagyon szeretem. És most, hogy lehetőséget kapok, nagyon zavar az, hogy mostanában hetek-hónapok óta Mary Zsuzsiról csak a rosszat hallom a médiában. Nagyon zavar, mert nagyon ritka az a művész, aki ennyire tud teljesíteni, mint ő, főleg ebben a korban. Soha nem a művészetéről hallunk, mindig csak a botrányokról, amit sajnos a médiában a... kimondom: mocskos újságírók összehordanak róla” – állt ki barátnője mellett Amanda Elstak.

Rengeteg ember szerint Mary Zsuzsi egy nagyon jó előadóművész, toleráns, jótékony; a tényt pedig alátámasztja, hogy 2010-ben táncdalénekesnő kategóriában ő vehetette át a Tolerancia Díjat.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek