Starity

Megtörte a csendet: Először nyilatkozott a családi tragédiákról Billie Lourd

2017. január 03. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Scream Queens 24 éves sztárja néhány óra leforgása alatt veszítette el édesanyját és nagymamáját karácsony és szilveszter között.

hirdetés

A 2016-os karácsony volt az utolsó, melyet Billie Lourd együtt ünnepelhetett édesanyjával, Carrie Fisherrel és nagymamájával, Debbie Reynoldsszal, hiszen december 27-én arról értesülhettünk, hogy a nem sokkal korábban szívrohamot kapott Fisher elhalálozott, néhány órán belül pedig Reynolds is követte őt. A felfoghatatlan kettős tragédia érthető módon nagyon megviselte Lourdot, aki tegnap az Instagramon nyilatkozott először fájdalma és vesztesége kapcsán.

Az elmúlt héten általatok kapott imáitok és kedves szavaitok adtak nekem erőt, amikor úgy éreztem, már egyáltalán nem is létezik erő. Nincsenek szavak arra, mennyire fog hiányozni az én Abadabám és az én egyetlen Mombym. A szeretetetek és támogatások a mindenséget jelenti számomra

– írta a szőke szépség a lenti felvétel mellé, melyen anyukája és nagyija társaságában láthatjuk.

Billie egyébként mindkét hölgyhöz nagyon közel állt, a rajongásig szeretteőket. Egy hónappal ezelőtt éppen azzal viccelődött egy tévéműsorban, hogy nagymamáját mennyire bántja az, hogy őt nem Debbie Reynolds unokájaként, hanem Carrie Fisher lányaként emlegetik a sajtóban.

Az anya-lánya-unokája hármas legutóbb 2015-ben jelent meg nyilvánosan a Screen Actors Guild Awardson, ahol Reynolds életműdjat vehetett át munkásságáért, az év novemberében azonban már unokája mondott köszönetet helyette, amikor az Oscar-gálán humanitárius munkásságáért díjazták.

Őszintén nagyon furcsán érzem magam, amiért én vagyok itt helyette [Debbie Reynolds helyett], hiszen mindig is ő volt a családunk vezéregyénisége, legyen szó díjátadóról vagy családi összejövetelről. Tényleg nem is emlékszem olyan esetre, amikor ne jelent volna meg egy rendezvényen élete során, de sajnos a mi vezetőnknek most pihenésre van szüksége, ezért vagyok én itt, hogy köszönetet mondjak helyette az Akadémiának és minden itt megjelentnek ezért a nagy megtiszteltetésért. Innen rögtön hozzá megyek és elviszem neki a díjat, hogy feltegye arra a helyre, amit titkon már kinézett neki

– mondta akkor beszédében Billie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek