Starity

Visszatért: Kim Kardashian újra instagramozik

2017. január 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberben történt párizsi rablótámadás óta nem adott hírt magáról a tévésztár.

hirdetés

Kim Kardashian élete legkeményebb évét tudhatja maga mögött, hiszen nem túlzás azt állítani, hogy 2016 nem az ő éve volt. A tévésztár ugyanis több alkalommal is támadás áldozata lett a közösségi médiában (gondoljunk csak a meztelen szelfije által kiváltott botrányra!), valamint nyilvános vitába keveredett Taylor Swifttel.

A bajokat csak tetézte, amikor októberben, a párizsi divathét alatt fegyvert fogtak rá és elvitték több millió dolláros értékeit; egy hónappal később pedig férje, Kanye West került kórházba és ezzel egyidőben megindultak a válásukról szóló pletykák is.

Mindennek ellenére Kim erősnek mutatkozott és bár eltűnt a közösségi médiából, családtagjainak és barátainak köszönhetően hallhattunk róla. Nem titok, hogy a tévésztár poszttraumás stresszel és pánikbetegséggel küzd a támadás óta, de már sokkal jobban érzi magát, mi több, a házassága is rendben van a pletykák ellenére.

Jó hír a rajongók számára, hogy a kétgyermekes sztármami nemrég úgy összeszedte magát, hogy frissítette a közösségi oldalait, így saját applikációján megjelent egy édes családi videó (fent látható), melynek keretein belül bepillantást engedett az elmúlt évébe, valamint bebizonyította, hogy Kanyével jól megvannak.

Ezt követően felkerült az Instagramra egy családi fotó is, mellyel szavak nélkül is azt üzente a világnak, hogy a történtek ellenére – vagy épp azért – a család, a béke és a szeretet a legfontosabb dolog az életében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek