Starity

Szétesik a Fifth Harmony? Lauren Jauregui szólóban kamatoztatja tehetségét

2017. január 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem Camila Cabello az egyetlen, aki a maga útját szeretné járni.

hirdetés
Szétesik a Fifth Harmony? Lauren Jauregui szólóban kamatoztatja tehetségét

Egy héttel karácsony előtt érkezett a hír, hogy Camila Cabello el kívánja hagyni a Fifth Harmonyt. Az énekesnő döntése alaposan meglepte a rajongókat, akik aggódni kezdtek a csapat jövője miatt, és minden jel arra utal, hogy van is miért. Lauren Jauregui ugyanis decemberben jelentette meg Marian Hill-lel közös szerzeményét, a Back to Me-t és mint kiderült, nem ez volt az utolsó önálló próbálkozása.

Az énekesnő pénteken, a SnowGlobe Festivalon élőben is előadta a dalt kolléganője társaságában, majd a Twitteren hangot adott annak, mennyire élvezte, hogy a maga útját járhatta.

Annyira király a saját szövegedet énekelni és látni, hogy a közönség megőrül érte... őszintén mondom, ez volt életem leghihetetlenebb élménye

– csiripelte az énekesnő, kolléganője pedig sejtelmesen arra utalt, hogy nem ez volt Lauren utolsó szárnypróbálgatása a Fifth Harmony nélkül.

Ezt odatetted! Büszke vagyok, hogy a részese lehettem az első dalnak az ezután következők sorából.

via Seventeen 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek