Starity

Zayn Malik cipőkollekciójának egyik darabját Gigi Hadidhoz fűződő románca inspirálta

2017. január 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes Giuseppe Zanotti tervezővel állt össze egy közös kollekció elkészítésének erejéig.

hirdetés
Zayn Malik cipőkollekciójának egyik darabját Gigi Hadidhoz fűződő románca inspirálta
Fotó: Vogue / Mario Testino

Zayn Malik korábban is hangoztatta, hogy nem áll messze tőle a divatvilág és nem csak párja, Gigi Hadid miatt, hanem mert maga is nagy kedvelője a legújabb trendeknek. Újabban azonban már nem követni, hanem diktálni akarja őket, ugyanis még ebben a hónapban piacra dobja első cipőkollekcióját Giuseppe Zanotti designer segítségével.

Mint kiderült, a kollekció egyik darabja a Zigi nevet kapta, ami azért is érdekes, mert az énekest és barátnőjét ezen a néven emlegetik amióta csak egymásra találtak 2015 novemberében, szerelmük pedig azóta csak még jobban elmélyült – állítólag olyannyira, hogy Zayn meg is kérte Gigi kezét, de ő nemet mondott neki.

Hiszek abban, hogy a stílus a kockáztatásból, az okosságból és abból ered, hogy nem félünk felvállalni és kifejezni önmmagunkat. Úgy érzem, Giuseppe ezt tette a kollekcióval és igyekszem én is ezt visszaadni a zenémen keresztül. Amikor megkeresett az együttműködés ötletével, nem volt kérdéses számomra, hogy tudunk-e majd együtt dolgozni

– nyilatkozta a közös munka kapcsán Malik.

Zayn a márka legújabb remklámfotózásán (balra) és a Zigi fantázianevet viselő lábbeli (jobbra) I Fotók: Giuseppe Zanotti

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek