Starity

Trónok harca-rajongók, figyelem! Készül a sorozat által ihletett sminkkollekció

2017. január 04. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Harry Potter-sorozat által ihletett szemfestékek és sminkecsetek után ezúttal a Trónok harca rajongóinak kedveskedik a Storybook Cosmetics.

hirdetés

Ugyan 2017-ben számtalan nagy sikerű szériától kell érzékeny búcsút vennünk, ám szerencsére a Trónok harca nem tartozik közéjük! A tél ugyanis már a küszöbön áll, mi azonban kénytelenek vagyunk várni áprilisig a betoppanásáig, hiszen ekkor kerül képernyőre ismét a történet. A Storybook Cosmetics azonban fantasztikus hírrel szolgált a női fanatikusok számára, ugyanis már elkészült a tervezet egy szépségápolási szettről, mely külsejében teljes egészében a szériának szenteli magát.

Sajnos a szemhéjfesték palettából, tükörből, ecset- és rúzskollekcióból álló készlet egyelőre még nincs forgalomban és nem is lehet tudni, mikor vásárolhatjuk meg leghamarabb, mert a márka még nem kapott engedélyt a forgalmazására a Trónok harcát sugárzó HBO csatornától, de ahogy a mondás is tartja: ami késik, az nem múlik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek