Starity

Szabó Zsófi már a gyerekvállaláson gondolkozik

2017. január 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az RTL Klub sztárja októberben ment férjhez és nem titkolja, már születendő gyermeke nevén gondolkozik.

hirdetés
Szabó Zsófi már a gyerekvállaláson gondolkozik
Fotó: Facebook / Szabó Zsófi oldala

Hetekig téma volt a hazai sajtóban Szabó Zsófi és Kis Zsolt álomesküvője, a műsorvezető pedig azóta is a fellegek között jár a boldogságtól. Férjétől nemrég egy édes kiskutyát is kapott, mintegy ízelítőként az anyaságból, Zsófi pedig nem titkolja, valóban foglalkoztatja őket a babázás gondolata.

Mivel férj és feleség vagyunk, természetesen tervezgetjük a jövőnket. Az esküvőnk napján felvettem Zsolti nevét, azóta Kis-Szabó Zsófi vagyok. Akkor a leendő gyermekünk vezetéknevét is be kellett írnunk, és úgy döntöttünk, ő is Kis-Szabó lesz majd. (...) Mivel mindkettő átlagos név, így egy különleges keresztnevet választunk majd. Konkrétum még nincs, ezen ráérünk még gondolkodni

– nyilatkozta a Blikknek tévés, aki saját bevallása szerint a szülés után kétszer annyi energiával szeretne visszatérni a képernyőre, mint ahogyan már anyává vált kolléganői is tették.

Nemrég még esküvőjükről beszélt az egész ország I Fotók: Facebook / Szabó Zsófi oldala

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek