Starity

Kirablása óta teljesen átértékelte az életét Kim Kardashian

2017. január 05. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vele történt traumatikus élmény hatására megváltozott a szemléletmódja a 36 éves sztármaminak.

hirdetés

Kim Kardashian három hónapra teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, miután a párizsi divathét alatt tavaly októberben kirabolták. A tévésztár azóta is igyekszik feldolgozni a vele történteket, de húga, Khloe szerint már így is sokat változott, sokkal komolyabb lett és már más dolgok állnak fontossági listája élén.

Úgy gondolom, hogy minden, ami Kim életében történt 2016-ban, arra ösztönözte, hogy új fontossági sorrendet állítson fel. Az idő minden sebet begyógyít, és hiszem, hogy Kim sokkal jobban érzi magát. Szeretném, ha idén a családjára és a saját boldogságára fókuszálna

– írta saját blogbejegyzésében Khloe.

Kim valóban sokat erősödött az elmúlt hónapokban és a közösségi oldalain közzétett legújabb posztjai is arra engednek következtetni, hogy belátta: pénz, siker és csillogás ide vagy oda, az életben a család és az egészség a legfontosabb.

Kim nagyon jól van és erősebb, mint valaha. Három hónapig távol volt mindentől, így lehetősége nyílt többet együtt lenni a gyerekeivel és Kanyével. Nincs tudomásom arról, hogy miben mesterkedik jelenleg, de az biztos, hogy kész visszatérni a napi rutinhoz. Minden rendben van vele, készen áll a továbblépésre

– erősítette meg egy közeli barát az ET-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek