Starity

Ők lesznek az idei Coachella fesztivál fellépői

2017. január 13. 07:07   |   Szerző: Paula_98

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Coachella fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai sivatagban, közel Indio városához. Az évek során számtalan világhírű előadó lépett fel az eseményen, nemrégiben pedig közzétették a szervezők az idei fellépők listáját is.

hirdetés

A Coachella fesztivál 1999 óta várja a bulizni vágyókat, és az elmúlt több, mint két és fél évtizedben Amerika egyik legmenőbb rendezvényévé nőtte ki magát. A fesztivál egész 2012-ig csak egy hétvégi program volt, az elmúlt öt évben azonban már két hétvégén át bulizhattak az esemény résztvevői. 

Természetesen a fellépők mellett már olyan hírességek is részt vettek a rendezvényen, mint Alessandra Ambrossio, Joe Jonas, Kendall Jenner vagy épp Taylor Swift. 

Az esemény idén április 14-e és 16-a , illetve 21-e és 23-a között kerül megrendezésre, a fesztivál szervezői pedig hivatalos Instagram-oldalukon tudatták, idén kik fogják szórakoztatni a közönséget. Kendrick Lamar és Beyoncé lesznek a húzónevek, de rajtuk kívül fellép még Lorde, DJ Snake, Future, a Radiohead, Travis Scott, a Bastille, DJ Khaled és Tove Lo is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek