Starity

13 világsztár, akit korábban rendszeresen bántalmaztak

2017. január 05. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Szinte elkerülhetetlen, hogy életünk során soha egy rossz szó se érjen minket, ez alól pedig kedvenc sztárjaink sem képeznek kivételt. Cikkünkben most elhoztunk 13 olyan hírességet, aki nem félt kiállni a nyilvánosság elé és bevallani: igenis ő is áldozata volt valamilyen érzelmi bántalmazásnak.

hirdetés

Miley Cyrus

A Wrecking Ball énekesnője önéletrajzi könyvében vallott arról, hogy alacsony és vékony testalkata miatt sokszor került az élcelődések középpontjába, ráadásul egyszer egy illemhelyre is bezárták ellenlábasai.

Talán azt gondolták, hogy csak mert büszke vagyok apámra, egy kis taknyos vagyok vagy azt zavarta őket, hogy megvolt az elképzelésem ki akarok lenni: színész-énekesnő. Talán kiszimatolták a bennem rejlő bizonytalanságot és ezért pécéztek ki maguknak.

Megan Fox

Szinte hihetetlen, de a gyönyörű színésznőt is kinézték a többiek középiskolás korában, így saját elmondása szerint sokszor bujkált a női mosdóban az iskolatársai elől.

hirdetés

Folyton piszkáltak, amit nagyon nehéz volt megélnem. Olyan érzés volt, mintha a gimi soha nem érne véget. Négy év elmegy az ember életéből, ami után csak arra az egy emberre emlékszik, aki kiszúrta magának és rávetítette a saját bajait.

Karlie Kloss

A bájos modell ahol csak megfordul, mindenhol szemet szúr az embereknek, ám szépsége mellett feltűnő visszahúzódó természete is, amit gyerekkorából hozott magával.

Gyerekként nagyon magas, vékony és furán nyurga voltam, így nem volt egy csepp önbizalmam sem. A családom és barátaim társaságában nagyon nyitott voltam, de tömegben mindig visszahúzódóvá és félénkké váltam. Olyankor még mindig inkább visszahúzódok a kis csigaházamba és csendben maradok.

Justin Bieber

A Let Me Love You énekese köztudottan szívesen támogatja a bántalmazott fiatalokat, jobbára azért is, mert ő is közülük valónak érzi magát, hiszen karrierje kezdetén és azóta is sok negatív kritika éri.

Engem is bántalmaztak, de szerintem mindenkinek van az életében egy olyan pont, amikor átesik ezen. Úgy gondolom, ez akkor jön el, amikor elkezd megváltozni az ember.

Zendaya

A színésznőt ismertté válása óta is többször támadták bőrszíne, származása és családja miatt, ő azonban elmondása szerint mindig is büszke volt arra, akinek született.

Gúnyt űztek belőlem az iskolában, de ez engem sosem zavart túlságosan, mert mindig is büszke voltam arra, aki vagyok. A szüleim és rokonaim által már egészen kisgyerekként megtanultam elfogadni és szeretni önmagamat.

Justin Timberlake

A színészként és énekesként is egyaránt sikeres Justin bevallása szerint azért vált kitaszítottá az iskolában, mert a többi fiúval ellentétben őt nem a sport és a futball, hanem a művészetek és a zene vonzotta.

Minden, ami miatt kipécéznek, amiért furának érzed magad, a szexepileddé válik felnőtt korodban.

Jennifer Lawrence

A jelenleg hazánkban forgató színésznő élete sem volt mentes az utálkozóktól, akik miatt gyerekként többször is iskolát kellett váltania, ám úgy alakult, hogy mindenhol akadt egy-egy olyan iskolatárs, aki megkeserítette a mindennapjait.

Általános iskolás koromban sokszor váltottam iskolát, mert a lányok nagyon gonoszak voltak velem... Középiskolás koromra valamicskét enyhült a helyzet, mert igyekeztem beilleszkedni, de így is volt egy lány, aki sosem látott szívesen a szülinapi partijain... Egy jó tanács: Ne aggódjatok a ribancok miatt, mert életetek során úgyis találkoztok olyan emberekkel, akikkel meg fogjátok találni a közös hangot.

Lady Gaga

Valószínűleg nem véletlenül kapta a Mother Monster becenevet, hiszen annak idején valóban úgy bántak az énekesnővel, mintha csak egy szörnyeteg lenne, ami mélyen legbelül nagyon fájt neki, bármennyire is próbálta erősnek mutatni magát.

El lettem könyvelve a rondának, a nagy orrúnak, az idegesítőnek. Azt mondták, Röhejes a nevetésed, különc vagy. Miért énekelsz folyton? Miért nem mész inkább színházba? Miért így fested magad?. Én voltam a szar, szemét, így előfordult, hogy be sem akartam menni a suliba.

Rihanna

A nemrég hazánkban koncertezett énekesnőt a többiekétől világosabb bőrszíne miatt piszkálták az osztálytársai.

Egy fekete közösségben nevelkedtem, de az iskolában én voltam Hófehérke a többieknek.

Taylor Swift

Bár az énekesnő fiatalon futott be és tört világhírnévre, ismertté válása előtt bizony kemény élete volt, különösen az iskolában, ahol kivetette őt magából a diákközösség.

A lányok többsége azt gondolta rólam, hogy furcsa vagyok. Pontosabban az idegesítő szót használták rám. Amikor leültem az asztalukhoz, átültek egy másikhoz

– elevenítette fel, majd elárulta, hogy ugyanezek az emberek a koncertjén is feltűntek, amikor már ismert lett.

Felbukkantak a fellépésemen, a nevemmel fémjelzett pólókat viselték és azt kérték, dedikáljam a CD-iket. Keserédes pillanat volt, mert ekkor döbbentem rá, hogy már nem is emlékeznek arra, milyen kegyetlenek voltak velem és ez segített nekem abban, hogy én is megbocsássak nekik.

Chad Michael Murray

A jóképű színész a 2000-es években a tinilányok abszolút kedvence volt, és amiben csak feltűnt, mindig a suli legnépszerűbb pasiját alakította, pedig a valóságban nem is állhatott volna messzebb ettől a poszttól.

A középsuliban elsőéves koromban kiütötte egy fölöttem járó srác az első két fogamat, a házunkat pedig megdobálták tojással. Gyűlöltem a gimit. Nem voltak barátaim sem, nem tudtam beilleszkedni a többiek közé.

Andrew Garfield

A Csodálatos Pókember sztárja mindig az élet derűs oldalát keresi, így aligha meglepő, hogy egykori osztálytársai piszkálását is a maga javára fordította – úgy érzi, enélkül most sehol sem tartana.

Szeretném azt mondani, hogy hálás vagyok a srácnak, aki bántalmazott a suliban, mert nélküle most nem lennék ebben a pozícióban. Annak idején azt gondoltam, hogy az érzékenység gyengeség, de rájöttem, hogyan lehet ebből erőt kovácsolni. Ma már ünneplem az érzékenységet

– nyilatkozta, majd ekképp magyarázta a dolgot:

Gyerekként nagyon vékony és érzelgős voltam, a bántalmazás pedig egy olyan élmény számomra, amit sosem felejtek el. Nem felejtettem el, kik bántalmaztak, de nem akarok senkit nevén nevezni és megszégyeníteni őket.

Bella Thorne

A színésznő saját bevallása szerint a mai napig küzd a bántalmazással, de mostanra megtanulta, hogyan kezelje a személye ellen történő támadásokat.

Sosem küzdöttem le és még mindig nem vagyok túl a bántalmazáson, egyszerűen hozzászoktam. Akik másokat piszkálnak, valójában nagyon bizonytalan egyéniségek. Történt valami a magánéletükben, ami arra ösztönzi őket, hogy mindig a rosszat keressék másokban és általában azokra a hibákra szoktak rámutatni, amiket saját magukban utálnak a legjobban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek