Starity

14 sztár, akiről elfelejtetted, hogy gyerekként kezdte a karrierjét

2017. január 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még most is fiatalok, hatalmas népszerűségnek örvendenek és csak úgy bombázzák őket szerepajánlatokkal Hollywoodban, de vajon emlékszel, hol kezdték karrierjüket és mely alkotásoknak köszönhetik, hogy felfigyeltek rájuk? Ha nem, most megtudhatod!

hirdetés

Tyler Posey

A most 25 éves színésznek a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat hozta meg a karrierbeli áttörést, így legtöbbünk lelki szemei előtt egy jóképű, farkasnak maszkírozott, kidolgozott testű fiatalember jelenik meg neve hallatán, pedig Tyler már jóval az MTV sikersorozata előtt is színjátszásból élt. Egyik első szerepét Jennifer Lopez oldalán kapta az Álmomban már láttalak című 2002-es romkomban, ahol kolléganője karakterének fiát játszotta, a magánéletben pedig azóta is jó barátságot ápolnak.

Tyler Hoechlin

Nem Posey az egyetlen a Teen Wolf-stábtagok közül, aki gyerekként került a filmiparba. Kollégája, Tyler Hoechlin is fiatalon kezdte karrierjét – őt szintén egy 2002-es sikerfilmben, A kárhozat útja című alkotásban ismerhettük meg jobban, ahol a Tom Hanks alakította Michael Sullivan fiát keltette életre.

Kat Dennings

Az élet csajos oldala sztárja egy csinos, szabadszájú pincérnőként él a köztudatban, pedig valójában ő is gyerkőcként került oda a 2000-es évek elején. Rajongói először a Szex és New York című sorozatban láthatták épp az ezredfordulón, amikor Sam (Kim Cattrall) egyik ügyfelét, Jenny Briert alakította.

Gaby Hoffmann

A Transparent című sorozat főszereplőjét alakító színésznőt számtalan kisebb-nagyobb szerepben láthattuk karrierje során és nem véletlen, ha ismerős az arca, hiszen hétéves korában robbant a köztudatba, miután megkapta Kevin Costner karaktere lányának szerepét a Baseball álmokban 1989-ben.

Joaquin Phoenix

A puero ricói szárzamású amerikai színész olyan sikerfilmekkel szerzett nevet magának, mint a Gladiátor, a Jelek vagy A nyughatatlan, pedig őt is gyerekként ismerte meg a világ – még ha el is felejtettük ezt. Joaquin ugyanis az 1980-as évek derekán Kelly Preston, Lea Thompson, Tate Donovan és Kate Capshaw mellett főszerepet játszott az Űrtábor című családi kalandfilmben.

Evan Rachel Wood

Bár köztudott, hogy a szőke szépség fiatalon kezdte karrierjét – főszerepet játszott a Még egyszer és újra című sorozatban –, de azt vajon tudtátok, hogy az igazi áttörést a 2002-ben bemutatott Simone – Sztárcsináló 1.0 hozta meg számára, ahol Al Pacino és Winona Ryder voltak a partnerei?

Mae Whitman

A Vásott szülők sztárja a 2010-es években vált igazán ismertté, pedig már két évtizeddel ezelőtt is próbálgatta a szárnyait, így láthattuk George Clooney oldalán az 1996-os Szép kis nap!-ban és Sandra Bullock mellett a Majd elválik című romantikus drámában 1998-ban.

Anna Paquin

A kanadai szőkeségnek a True Blood – Inni és élni hagyni című vámpírszéria hozta meg a világhírnevet, pedig már alig tízévesen megkezdte pályafutását a Zongoralecke című alkotásban, de hat évvel később A csaj nem jár egyedülben is kiszúrhatták rajongói, ugyanis Zack (Freddie Prinze Jr.) húgát, Mackenzie-t alakította egy rövid cameo erejéig.

Christa B. Allen

Az ABC nemrég véget ért Bosszú című sorozatában Charlotte-ot alakító kaliforniai sorozatsztár is ismerős lehet, de ha nem tudod honnan, engedd meg, hogy segítsünk! Ő alakította a 13 éves Jennát (Jennifer Garner) a 2004-ben mozikba került Hirtelen 30-ban.

Kristen Stewart

2008-ban az egész világ megismerte Kristent az Alkonyatnak köszönhetően, pedig már jóval azelőtt is megpróbált befutni. Karrierjének egyik korai állomását a 2002-es Pánikszoba című thriller jelentette, mely alkotásban a Jodie Foster alakította Meg lányát, Sarah-t keltette életre.

Jake Gyllenhaal

Jake-et senkinek nem kell bemutatni, hiszen nevéhez olyan sikerfilmek köthetők, mint az Everest, a Forráskód, a Zodiákus vagy a Holnapután, ám arra valószínűleg csak kevesen emlékeztek, hogy ő is gyerekszínészként kezdte: egyik első szerepe Danny Robbinsé volt a 26 éve bemutatott Irány Colorado! című vígjátékban.

Logan Lerman

Stephen Chbosky könyve nyomán 2012-ben került a mozikba az Egy különc srác feljegyzései, melynek köszönhetően egy életre a tudatunkba ivódott Logan neve, ám nem ez volt az első nagyobb szerepe, hiszen arca a 2004-es Pillangó-hatásból is ismerős lehet, ahol olyan sztárok oldalán volt szerencséje együtt szerepelni, mint Ashton Kutcher, Amy Smart és Melora Walters.

 Nicholas Hoult

A titánok harca, X-Men, Eleven testek, Mad Max: A harag útja, Ütközés – csak néhány azok közül az alkotás közül, melyekben Nicholas felejthetetlen alkotást nyújtott, de ha esetleg elfelejtettétek volna, eláruljuk, hogy röpke 15 évvel ezelőtt Hugh Grant oldalán kapta egyik első fontosabb szerepét az Egy fiúról című drámában.

Joshua Jackson

A Showtime népszerű sikersorozatának, a The Affairnek a sztárja is ismerős lehet, még ha nem is tudod honnan, hiszen Josh is fiatalon, az 1990-es évek elején kezdte karrierjét, bár csak később futott be. Első főszerepét a Kerge kacsák című családi vígjátékban kapta 1992-ben, majd a két évvel későbbi folytatásban is feltűnt Charlie szerepében.

via Popsugar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek