Starity

Lebukott! Rajongója kürtölte világgá, hogy Kasza Tibi lánykérésre készül

2017. január 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes és párja, Manó csütörtökön Miamiba utazott egy kis év eleji kikapcsolódás végett – itt került volna sor a lánykérésre.

hirdetés

Kasza Tibi egy élő bejelentkezés keretein belül, a Facebookon tudatta több, mint 800 ezer feliratkozójával, hogy élete párjával Miami felé vették az irányt, hogy kicsit feltöltődjenek. Azzal azonban nem számolt az énekes, hogy a követői között van annak az ékszerboltnak az egyik munkatársa, ahol gyűrűt vásárolt szerelmének – ezt pedig világgá is kürtölte.

Tibi természetesen amint meglátta, cselekedett és eltávolította az ominózus hozzászólást, mielőtt még szerelme észrevette volna, ám arról nincs információ, hogy végül az énekes fél térdre ereszkedett-e.

A pár egyébként igencsak kifogta az utazást, hiszen amikor leszálltak Miamiban, tűzharc alakult ki a Fort Lauderdale-i reptéren, de szerencsére nekik nem esett bajuk, amiről Tibi maga is beszámolt, csak hogy megnyugtassa szeretteit, rajongóit.

Köszönjük szépen a sok aggódó üzenetet! Mi jól vagyunk, őszinte részvétünk az áldozatok hozzátartozóinak.

Fotó: Facebook / Miami

via Bors

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek