Starity

Menedzsere szerint George Michael megérezte végzetét

2017. január 07. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Menedzsere szerint az énekes érezte, hogy nem fog sokáig élni és ezt gyakran hangoztatta is.

hirdetés

Karácsonykor értesülhettünk arról, hogy a Last Christmas című sláger énekese 53 éves korában elhalálozott. A hír az egész világot letaglózta, hiszen 2016-ban, már George Michael előtt is számtalan tehetséges hírességet veszítettünk el, halála pedig kicsit mindenki ünnepére rányomta a bélyegét.

Később az énekes menedzsere nyilvánosságra hozta, hogy Michael szívelégtelenség miatt, békésen távozott az élők sorából. A zenészlegenda holttestére párja, Fadi Fawaz talált rá karácsony reggelén.

Olyan karácsony ez, amit soha nem fogok elfelejteni. Soha nem szűnsz meg hiányozni, Michael

– kesergett a férfi, aki négy évig alkotott egy párt az énekessel.

Rob Kahane George menedzsere a Billboardnak számolt be arról, hogy az énekes tisztában volt azzal, hogy fiatalon hagyja majd itt földi porhüvelyét, amit több ízben is hangoztatott. 

Mindig azt mondogatta, hogy Tudom, hogy fiatalon fogok meghalni, de ez rendben is van, klassz életem volt

– elevenítette fel a menedzser, aki hozzátette, hogy George időről-időre depresszióval küzdött, ami főként azután hatalmasodott el rajta, hogy elveszítette korábbi partnerét, Anselmo Feleppát, aki AIDS-es megbetegedésére visszavezethető agyvérzésben vesztette életét.

Amikor elveszítette Anselmót, nagyon féltem attól, hogy valami rosszat tesz magával, így mindig tartottam embereket a közelében

– oszotta meg Kahane, majd szót ejett az énekes utolsó időszakáról is. Arról az időszakról, amikor hazatért a svájci intézetből, ahol egy 18 hónapos rehabilitáción vett részt.

Felhívtam, ő pedig azt mondta, jól van és tényleg így is tűnt. Úgy volt, hogy januárban találkozunk legközelebb és hallottam párat az új dalai közül is. Nagyon popos hangzásúak voltak, olyanok, amik akár a Faith című albumon is helyet kaphattak volna. Egyik sem volt depresszív töltetű, ezért is gondoltam, hogy minden rendben van vele.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek