Starity

Ellie Goulding nem pihen: jön a 4. albuma!

2017. január 08. 14:02   |   Szerző: Gajcsi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év eseménydúsan telt Ellie Gouldingnak: a telt házas Delirium World Tour és fesztiválok, illetve új dalok mellett jótékonykodásra is bőven jutott ideje. Rövid pihenő után már új albumán dolgozik.

hirdetés
Ellie Goulding nem pihen: jön a 4. albuma!
Fotó: Conor McDonnell

Még 2016 márciusában írtunk róla, hogy Ellie Gouldingot mennyire megviselte a szakítása, s ezért szabadságot szeretne kivenni. Bár a tavalyi évben szinte végig telt házas koncerteket adott és megjelent egy új dala, a Still Falling For You – amely a legújabb Bridget Jones filmben is hallható –, úgy tűnik, a 30 éves brit csillagnak a feltöltődésre is maradt ideje.

Twitterjén már októberben is csiripilte a sztár, hogy folytatása következik a Delirium albumának, azonban egy rajngójának megerősítette: dolgozik az ügyön.

'@elliegoulding Muszáj új albumon és dalokon dolgoznod. / @jadefitness161 Folyamatban van.'

A soron következő negyedik album még ebben az évben is megjelenhet. A lemez munkálatai mellett a rajongóknak nem kell hiányolniuk Miss Gouldingot: idén is több fesztivál résztvevője lesz, köztük a VOLT Fesztiválnak is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek