Starity

Megjelent a Trees Of Eternity legújabb albuma

2017. január 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Korábban megírtuk, hogy a Trees Of Eternity megjelenteti az Hour Of The Nightingale című lemezt, amit énekesnőjükkel, a tavaly eltávozott Aleah Stanbridge-dzsel vettek fel.

hirdetés

Fotó: Facebook / Trees Of Eternity

A Svart Records gondozásában jelent meg a doom metált játszó Trees Of Eternity nagylemeze, amellyel tavaly áprilisban rákban elhunyt frontasszonyuknak, Aleah Stanbridge-nek állítanak emléket a srácok. A lemez már nyáron előrendelhető volt, ám technikai okok miatt fizikai formában csak néhány napja vált elérhetővé.

A korong dalait már 2013-ban kezdte írni Aleah, ám abban az évben felfedezett betegsége miatt csak 2014-2015 folyamán tudták rögzíteni azokat. Tavaly április 18-án a karakteres hangú énekesnő elveszítette a rákkal való küzdelmet, 39 évesen elhagyta a földi létet. Férje, egyben zenésztársa, a gitáros Juha Raivio azonban eldöntötte, kiadja a korongot, így emlékezve Aleah-ra.

A csapat legfrissebb bejegyzésében Juha elmondja, szomorúsága ellenére büszkeség van a szívében, hogy az album megjelenhetett, de azt is elárulta, hogy Aleah verseiből és demóiból egy posztumusz lemezt is szeretne kiadni. 

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek