Starity

Megjelent a Trees Of Eternity legújabb albuma

2017. január 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban megírtuk, hogy a Trees Of Eternity megjelenteti az Hour Of The Nightingale című lemezt, amit énekesnőjükkel, a tavaly eltávozott Aleah Stanbridge-dzsel vettek fel.

hirdetés

Fotó: Facebook / Trees Of Eternity

A Svart Records gondozásában jelent meg a doom metált játszó Trees Of Eternity nagylemeze, amellyel tavaly áprilisban rákban elhunyt frontasszonyuknak, Aleah Stanbridge-nek állítanak emléket a srácok. A lemez már nyáron előrendelhető volt, ám technikai okok miatt fizikai formában csak néhány napja vált elérhetővé.

A korong dalait már 2013-ban kezdte írni Aleah, ám abban az évben felfedezett betegsége miatt csak 2014-2015 folyamán tudták rögzíteni azokat. Tavaly április 18-án a karakteres hangú énekesnő elveszítette a rákkal való küzdelmet, 39 évesen elhagyta a földi létet. Férje, egyben zenésztársa, a gitáros Juha Raivio azonban eldöntötte, kiadja a korongot, így emlékezve Aleah-ra.

A csapat legfrissebb bejegyzésében Juha elmondja, szomorúsága ellenére büszkeség van a szívében, hogy az album megjelenhetett, de azt is elárulta, hogy Aleah verseiből és demóiból egy posztumusz lemezt is szeretne kiadni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek