Starity

Channing Tatum meztelen fotót posztolt feleségéről

2017. január 09. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész több mint egy évtizede alkot egy párt Step Up-beli kolléganőjével, a szenvedély azonban ennyi idő után sem veszett ki a kapcsolatból.

hirdetés

Míg mások a Golden Globe-gála utáni afterpartin múlatták az időt, addig Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan otthonuk kényelmében élvezték szabad estéjüket. A 36 éves színésznő el is szunnyadt időközben, férje pedig kapva kapott az alkalmon, hogy megörökítse őt, amint anyaszült meztelenül szunyókál – a feltvételt pedig meg is osztotta 13 millió főt számláló követőtáborával.

Pihenő idő = A legjobb idő

– írta a felvétel mellé.

A jóképű színész egyébként sem szokta véka alá rejteni, mennyire odavan élete párjáért, akivel már több, mint tíz éve alkotnak egy párt. Szerelmük, mint fent említettük a 2006-ban a mozikba került Step Up című táncos film forgatásán bontakozott ki és azóta is boldogan élnek. Kapcsolatukból eddig egyetlen gyermek (Everly Elizabeth Maiselle Tatum) született, ő májusban ünnepli majd negyedik születésnapját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek