Starity

Megkezdődött a Tökéletes hang harmadik részének forgatása

2017. január 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Háj Amyt alakító Rebel Wilson hozta nyilvánosságra, hogy megkezdődött a népszerű franchise harmadik részének forgatása.

hirdetés

Végre eljött a régóta várt pillanat! Rebel Wilson a Twitteren tudatta a Tökéletes hang rajongótáborával, hogy csütörtökön megkezdődött a harmadik rész forgatása, melyben az első két epizód női főszereplőinek többsége visszatér majd, amit a lent látható felvétel is igazol.

Jó hír, hogy a film előreláthatóan még idén a mozikba kerül, ám sajnos üröm is vegyül az örömbe, ugyanis az első két rész férfi stábtagjai már nem tűnnek fel a képkockákon, amit Skylar Astin nemrég hivatalosan is megerősített. A folytatáshoz ezzel szemben a megszokott stábtagok mellé leszerződött még Ruby Rose is, arról azonban egyelőre nem áll rendelkezésre információ, hogy kit alakít majd a történetben.

A franchise első része egyébként 2012-ben került a mozikba és hatalmas sikert aratott a nézők körében. Ezt követte a második rész 2015-ben, ám a népszerűség ekkor már nem volt olyan nagy, mint ahogy a készítők várták. Az új film megjelenését 2017. december 22-ére datálják a Universal fejesei, ez azonban még változhat a forgatási munkálatok ütemétől függően.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek