Starity

Így reagált Emma Stone, amikor megtudta, hogy exe csókot váltott Ryan Reynoldsszal

2017. január 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 28 éves színésznőt alaposan meglepte, hogy volt barátja csókolózott kollégájukkal.

hirdetés

Fotó: Entertainment Tonight

Január 8-án rendezték meg 74. alkalommal a Golden Globe-díjátadó gálát, ami – ahogy az lenni szokott – bőven tartogatott meglepetéseket, de nem csak a nézők, hanem a jelöltek és díjazottak számára is. Az egyik legemlékezetesebb pillanat kétségkívül az volt, amikor Ryan Reynolds alulmaradt Ryan Goslinggal szemben a legjobb színészi teljesítmény kategóriában, ám ahelyett, hogy szomorkodott volna, inkább a mellette ülő Andrew Garfieldnál keresett vigasztalást és csókot váltott vele.

A színész felesége, Blake Lively hatalmas nevetéssel fogadta a két színész egymásra találását, ezzel szemben Garfield exbarátnője, Emma Stone alaposan megrökönyödött. Ő ugyanis egy másik asztalnál ült és csillogó szemekkel figyelte, ahogy Kaliforniai álom-beli partnere átveszi a neki ítélt díjat, később azonban mindkettejüket elcsípte az Entertainment Tonight egyik munkatársa a backstage-ben és megmutatta nekik az ominózus pillanatot.

Mi? Ők tuti nem csókolták meg egymást! Vagy igen?

– hallhatjuk Stone hangját, mielőtt látná a felvételt, de láthatóan Goslingot is meglepte a színpadra vonulása során lezajlott akció.

Andrew és Emma egyébként 2011-ben a Csodálatos Pókember című film forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Kapcsolatuk két évig tartott, ám 2015 őszén úgy döntöttek, búcsút intenek a másiknak. Kapcsolatuk azóta is szoros, bár állítják, barátságnál nincs több köztük, ennek ellenére gyakran hangoztatják, mennyire szeretik egymást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek