Starity

Így reagált Emma Stone, amikor megtudta, hogy exe csókot váltott Ryan Reynoldsszal

2017. január 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

A 28 éves színésznőt alaposan meglepte, hogy volt barátja csókolózott kollégájukkal.

hirdetés

Fotó: Entertainment Tonight

Január 8-án rendezték meg 74. alkalommal a Golden Globe-díjátadó gálát, ami – ahogy az lenni szokott – bőven tartogatott meglepetéseket, de nem csak a nézők, hanem a jelöltek és díjazottak számára is. Az egyik legemlékezetesebb pillanat kétségkívül az volt, amikor Ryan Reynolds alulmaradt Ryan Goslinggal szemben a legjobb színészi teljesítmény kategóriában, ám ahelyett, hogy szomorkodott volna, inkább a mellette ülő Andrew Garfieldnál keresett vigasztalást és csókot váltott vele.

hirdetés

A színész felesége, Blake Lively hatalmas nevetéssel fogadta a két színész egymásra találását, ezzel szemben Garfield exbarátnője, Emma Stone alaposan megrökönyödött. Ő ugyanis egy másik asztalnál ült és csillogó szemekkel figyelte, ahogy Kaliforniai álom-beli partnere átveszi a neki ítélt díjat, később azonban mindkettejüket elcsípte az Entertainment Tonight egyik munkatársa a backstage-ben és megmutatta nekik az ominózus pillanatot.

Mi? Ők tuti nem csókolták meg egymást! Vagy igen?

– hallhatjuk Stone hangját, mielőtt látná a felvételt, de láthatóan Goslingot is meglepte a színpadra vonulása során lezajlott akció.

Andrew és Emma egyébként 2011-ben a Csodálatos Pókember című film forgatásán ismerkedtek meg és szerettek egymásba. Kapcsolatuk két évig tartott, ám 2015 őszén úgy döntöttek, búcsút intenek a másiknak. Kapcsolatuk azóta is szoros, bár állítják, barátságnál nincs több köztük, ennek ellenére gyakran hangoztatják, mennyire szeretik egymást.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek