Starity

Belső munka volt? Kim Kardashian sofőrje is érintett a párizsi rablásban

2017. január 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tizenhétre bővült a letartóztatottak száma a tévésztár kirablásának ügyében.

hirdetés

Hónapok óta téma a külföldi sajtóban, hogy vajon mi is történt október 3-ájának éjjelén, amikor is öt fegyveres-maszkos férfi betört Kim Kardashian lakosztályába és elrabolta ékszereit a párizsi divathét alatt. Az eset köztudottan nagyon megviselte a sztárt, aki a mai napig félelemben él és csak a közelmúltban szedte össze magát annyira, hogy nyilatkozni tudjon a vele történtekről.

Nemrégiben azonban jelentős előrelépés történt az ügyben, ugyanis a francia hatóságok több mint egy tucat gyanúsítottat vettek elő, számuk pedig tovább bővült Kim párizsi sofőrjével, aki egyes vélekedések szerint szintén érintett lehet a bűtényben. Egy francia lap, a La Monde megerősítette, hogy minden bizonnyal van kapcsolat a férfi és a rablás között. Ez azért is bír nagy jelentősséggel, hiszen a Kardashian-Jenner család mindig ugyanattól a limuzin kölcsönzőtől bérel autót, így a férfinak – tudván, hogy az ismert család hölgy tagjai a városba érkeznek – volt lehetősége kitervelni és tető alá hozni a rablást.

Kimtől egyébként 10 millió dollár értékben vittek el ékszereket, köztük azt a mesés, 20 karátos gyémántgyűrűt, amit férje szeptemberben ajándékozott neki. Az ügyben jelenleg is folyik a nyomozás, a helyi hatóságok házkutatást végeznek a gyanúsítottak otthonában esetleges bizonyítékok után kutatva. Dolgukat némileg megkönnyíti, hogy már találtak is ujjlemonyatokat egy darabka ragasztószalagon, mellyel támadói Kim száját ragasztották be.

Érdekesség, hogy a gyanúsítottak között három nő és egy 72 éves férfi is van – utóbbira azt próbálják ráhúzni, hogy ő tervelte ki a rablást, ám ezt a feltételezést egyelőre nem sikerült hiteles bizonyítékokkal alátámasztani. Egyes vélekedések szerint a tévésztártól eltulajdonított ékszerek már nincsenek az országban, valószínűleg Belgiumba vitték őket tovább.

Kim francia ügyvédje, Jean Veil úgy nyilatkozott, hogy védence nagyon hálás a francia hatóság munkájáért és némileg megnyugvással tölti el a tény, hogy hamarosan rendőrkézre kerülnek támadói.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek