Starity

Nicole Kidman nem mondott le arról, hogy további gyermekei szülessenek

2017. január 10. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Átkozott boszorkák sztárja júniusban már az ötödik x-be lép, de még mindig vágyik arra, hogy újabb gyerekekkel bővítse a családját.

hirdetés

Hazánkban hatalmas visszhangot váltott ki, amikor Fejős Éva írónőnk nyilvánosságra hozta, hogy 49 évesen első gyermekével várandós, bár hangsúlyozta, senkit nem biztat arra, hogy ilyen sokáig várjon a gyerekvállalással. Mindazonáltal nem ő az egyetlen ismert ember, aki a negyedik x-en túl is babát vállal, a vele egyidős Nicole Kidman ugyanis a napokban adott hangot annak abbéli vágyának, hogy nagyon szeretne újból anya lenni.

A színésznőnek egyébként már van négy gyermeke: Tom Cruise-hoz fűződő első házassága során fogadta örökbe az 1992-ben született Isabelle Jane-t és az 1995-ben napvilágot látott Connor Anthonyt. Keith Urbannal további két csemetét vállalt: Sunday Rose 2008-ban, Faith Margaret pedig 2010-ben jött világra egy béranyának köszönhetően. Kidmant a Golden Globe HBO által szervezett afterpartiján kérdezte az egik riporter arról, szeretne-e még gyereket vállani, melyre ekképp felelt a színésznő:

Nem. Egyenesen imádnám, ha további gyermekeim születnének, de úgy vélem, ez a hajó már elment. Ugyanakkor nagyon izgatott vagyok azok miatt, akik megadattak nekem. A férjem mindig azt mondja, azt élvezzük, ami van

– nyilatkozta Nicole.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek