Starity

Eszméletlen értékű ékszereket viseltek magukon a hölgyek az idei Golden Globe-gálán

2017. január 10. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem mind arany, ami fénylik – csodásan mutat a gyémánt és a smaragd is! Kedvenceink megmutatták, hogy bizony van mit a tejbe aprítaniuk és nem spórolnak, ha megakad a szemük egy-egy mutatós ékszeren. Cikkünkben megmutatjuk, milyen gyönyörű csecsebecséket viseltek a legnagyobb sztárok a vasárnapi Golden Globe-gálán.

hirdetés

Blake Lively

A Gossip Girl egykori sztárja mindig is híres volt kifogástalan stílusérzékéről, ezt pedig soha nem hazudtolja meg. A vásárnapi díjkiosztón is gyönyörűen festett Atelier Versace-ruhájában, amihez Lorraine Schwartztól választott ékszert 7 millió dollár (~ 2 milliárd forint) értékben: míg füleiben két hatalmas gyémántfülbevalót viselt, addig csuklóján egy smaragddal és gyémántokkal díszített karperecet szúrhattunk ki.

Fotó: Getty Images I Frazer Harrison

Emma Stone

Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a Kaliforniai álom főszereplője volt az este legfényesebb sztárja, ezt a posztot pedig nem csak díjainak, hanem megjelenésének is köszönheti. A 28 éves vörös hajú szépség egy különleges elemekkel díszített Valentino-kreációt viselt, ékszereket pedig a neves Tiffany & Co. üzletből vásárolt: gyémánttal díszített fülbevalói értéke 10.500 dollárt (~ 3 millió forint), gyűrűi pedig 9500 dollárt (~ 2.7 millió forint) kóstálnak, és akkor még nem is beszéltünk a platina és gyémánt elemekből álló, vintage stílusú nyakékről, amit viselt.

Fotó: Getty Images I Frazer Harrison

Priyanka Chopra

Az indiai származású színésznő sem maradt le fenti kolléganői mögött, hiszen úgy festett akár az esthajnalcsillag arany flitterekben gazdag Ralph Lauren-estélyijében. Ami ékszereit illeti, 6 millió dollárnyi (~ 1.7 milliárd forint) értéket viselt magán, köztük az alább látható, 40 karátos gyémánttal ékesített fülbevalót.

Fotó: Getty Images I Michael Kovac ; Getty Images I Kevin Winter

Drew Barrymore

Az 50 első randi sztárja sem veti meg a szépet, ékszerek tekintetében pedig a gyémánttal díszített darabok a kedvencei. Ennek a szenvedélyének hódolt a Golden Globe-gálán is: Harry Winston kollekciójából választott magának gyűrűket, melyek összértéke 2.5 millió dollár (~ 706 millió forint) körül mozog.

Fotó: Getty Images I David Crotty / Patrick McMullen 

Janelle Minae

A Hidden Figures keretein belül színésznőként is bizonyított énekesnő a Forevermark ékszereire esküszik, így ezúttal is onnan választott magának kiegészítőket. Gyűrűi, karkötői és fülbevalói összesen 650.000 dollárt (~ 184 millió forint) érnek.

Fotó: Getty Images I Kevin Winter

Naomie Harris

A díjnyertes drámafilm, a Holdfény sztárja is mesésen festett a rendezvényen, különleges ruhája mellett pedig a Tiffany & Co. gyémántjaival tette még emlékezetessé megjelenését. Az általa viselt ékszerek – ide értve gyűrűit (55.000 dollár = ~ 15.5 millió forint) és fülbevalóját (140.000 dollár = ~ 39.5 millió forint) – összesítve közel 200.000 dollárt (~ 56.5 millió forint) érnek.

Fotó: Getty Images I Kevin Winter ; Getty Images I Michael Kovac

Lea Michele

A Scream Queensben főszerepet játszó barna hajú szépség lila színű, Emanuel Ungaro-kreációban állította el a lélegzeteket, de bebizonyította, hogy ékszerek terén is kifogástalan érzékkel bír: 1.3 millió dollár (~ 367 millió forint) értékben választott „smukkot” Harry Winston kínálatából.

Fotó: FilmMagic I Gregg DeGuire

Kristen Bell

A Veronica Mars című sorozatnak közönhetően ismertté vált szőkeség egy Jenny Packham által megálmodott ruhakölteményt öltött magára, melyhez Harry Winston ékszereiből szemezgetett. Választása egy 68.57-karátos karkötőre és egy 42.5-karátos fülbevalóra esett, melyek igazán fennséges hatást kölcsönöztek neki.

Fotó: Getty Images I Frazer Harrison

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek