Starity

Tavasszal fogják bemutatni A szökés folytatását

2017. január 12. 05:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű amerikai sorozat visszatérése már egyáltalán nincs olyan messze!

hirdetés
Tavasszal fogják bemutatni A szökés folytatását
Fotó: Fox

A szökés című sorozatot 2005-ben indította hódító útjára az amerikai Fox csatorna, mely azonnal megnyerte a nézők tetszését. A szériában négy évadon keresztül követhettük végig Scofieldék szokatlan élményeit, azonban a csatorna fejesei 2009-ben úgy döntöttek, elkaszálják a sorozatot, ami sokaknak nem tetszett, ugyanis a sorozatzáró rész több megválaszolatlan kérdést hagyott maga után.

Éppen ezért volt sokak számára örömhír, mikor a Fox berendelte a sorozat ötödik szezonját, melyben minden korábbi főszereplő fel fog tűnni, köztük Wentworth Miller és Dominic Purcell is. A forgatások már tavaly lezajlottak, azonban a csatorna még nem tűzött ki premierdátumot – egészen mostanáig.

Szerdán a Fox fejesei is tiszteletüket tették a Television Critics Association téli sajtótájékoztatóján, ahol hivatalosan is bejelentették: a sorozat folytatása április 4-én kerül képernyőre, a kilencrészes szezon így váratóan május végén ér véget. Természetesen ahogy az X-akták esetében, úgy itt sincs kizárva a folytatás lehetősége, ha az új epizódok elég nézőt vonzanak a televíziók elé.

via TVLine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek