Starity

Kiderült, kik írtak még dalt A sötét ötven árnyalatához a Taylor Swift-Zayn Malik pároson kívül

2017. január 12. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 10-én kerül az amerikai mozikba az E. L. James regénysorozatán nyugvó második adaptáció.

hirdetés

Fotó: Universal Pictures

Két évvel A szürke ötven árnyalata után idén februárban végre jegyet válthatunk a folytatásra, melyben szemtanúi lehetünk annak, hogyan alakul Christian (Jamie Dornan) és Ana (Dakota Johnson) kapcsolata az első rész izgalmas fináléja után.

Múlt hónapban megtudhattuk, hogy az új rész kedvéért összeállt a popszakma két nagyágyúja, Taylor Swift és Zayn Malik egy közös dal, az I Don' t Wanna Live Forever erejéig – jelenleg a videoklipen dolgoznak –, azóta pedig kiderült, nem ők az egyetlenek, akik zenét szereztek a régóta várt produkcióhoz.

A film készítői ugyanis az Instagramon hozták nyilvánosságra tegnap, hogy további nagy neveket csábítottak a filmhez, így felcsendül majd Nick Jonas, Nicki Minaj, Tove Lo, Halsey, Sia és John Legend hangja is a háttérben. A sötét ötven árnyalata betétdalait tartalmazó albumot a holnapi naptól lehet előrendelni, ám megjelenése a film mozikba kerülésével esik egybe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek