Starity

Megtörtént a lányok rémálma Madison Beerrel

2017. január 12. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő mégis rendkívül lazán kezelte a helyzetet, bizonyítva, tökéletes példakép a lányok számára!

hirdetés

Minden lány ismeri a stresszt, ami a menstruációval jár. Nemcsak az izzadás, görcs, rossz közérzet jár a vérzéssel, hanem bizony a szivárgás is, így biztosan nem ismeretlen az a helyzet, mikor barátnőink néznek mögénk, nem hagytunk-e nyomot magunk után.

A horror most Madison Beerrel is megtörtént, aki a tengerparton fehér bikiniben szórakozott barátjával. A lesifotókról kiderült, hogy a tampon nem tett tökéletes szolgálatot és bizony pecsétes lett a bikini alsója.

Madison természetesen nem örült a fotóknak és kikérte magának azokat a véleményeket, miszerint szándékosan választott fehér bikinit:

Csak nevetni tudok azokon a véleményeken, miszerint »szándékosan választott fehéret!! csak figyelmet akar!!! Melyik lány ne érezné magát kellemetlenül attól, hogy átvérezte a bugyiját??? FŐLEG, ha ez az internetre is felkerül és több ezer ember csinál viccet belőle... (...) nevetséges és gyerekes

– fejtette ki a véleményét, majd hamar folytatta:

igen. Lány vagyok, és menstruálok. A vér néha kiszivárog a tamponról. Ember vagyok, sajnálom.

Annyira durva, hogy néhány ember ezen problémázik.. A lányok menstruálnak. A tamponon néha kiszivárog a vér, mert a menstruáció néha kiszámíthatatlan. Ha szerinted ez gusztustalan, mocskos, stb akkor ki kéne húzni a fejedet a seggedből és keresni pár komolyabb dolgot, amin aggódhatsz, mint más menzije ! nem robot vagyok, hanem egy nő & ember

– írta az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek