Starity

További két új évadra berendelték az Amerikai Horror Storyt

2017. január 12. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az FX csatorna vezetősége úgy határozott, hogy még bőven van mit kihozni a horrorsorozatból, így további két új évadot kértek be.

hirdetés

Az Amerikai Horror Story beindította a modern limitált szériák forradalmát – ezt támasztja alá a legutóbbi, Roanoke című installáció – és továbbra is ugyanolyan létfontosságú, mint a hat évvel ezelőtt bemutatott első évad, A gyilkos ház idején. Minden új fejezet egy kulturális esemény, és minden vizuális ábrázolás, stílus, stáb és a cselekmény is nagyon szerethető. Izgatottak vagyunk amiért Ryan Murphy, Brad Falchuk és az egész kreatív csapat folytatja az úttörőnek számító munkát

– olvasható a közleményben.

A széria egyébként a kezdetektől hatalmas sikernek örvend, indulása óta 15 Emmy-díjat hozott a készítőknek és a stábnak. Sikerességét és a benne rejlő potenciált mutatja az is, hogy a legutóbbi évadra 10.9 millióan voltak kíváncsiak hétről hétre, így jogos volt a csatorna a folytatásról szóló döntése.

Fotó: E! Online Montage (via FX)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek