Starity

Mégis van remény a Riley a nagyvilágban folytatására?

2017. január 13. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel azután, hogy a Disney elkaszálta a sorozatot, Michael Jacobs kreátor bejelentette, hogy még nincs veszve minden.

hirdetés

Rajongók millióit döbbentette le a Disney csatorna által közzétett hír, miszerint három évad után véget ér a Riley a nagyvilágban. A rajongók csalódottságát látva Michael Jacobs úgy döntött, minden ismertségét latba veszi és megpróbál új „otthont” találni a széria számára, ha már a Disney nem kíváncsi arra, hogyan folytatódhatna a 2014 óta futó történet.

Jelenleg is tárgyalásokat folytatunk, de még nagyon-nagyon kezdeti szakaszában tart a dolog. Minden amit mondhatok az, hogy a rajongók véget érés iránti reakciói ékesen alátámasztották, hogy igenis van érdeklődés a sorozat iránt

– nyilatkozta Jacobs, aki jelenleg is keresi azt a csatornát, ahol folytathatná a sorozatot, de ha ez nem jönne össze, nyitott lenne akár arra is, hogy streamingelt formában, online jusson el a rajongókhoz az egyelőre még sehol be nem rendelt negyedik évad.

Fotó: Disney Channel

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek