Starity

Beszólt Mariah Carey-nek az egykori Spice Girl

2017. január 16. 06:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A média még mindig hangos Mariah Carey újévi lebőgéséről, most pedig a Spice Girls egykori énekesnője is kifejtette véleményét a díváról.

hirdetés
Beszólt Mariah Carey-nek az egykori Spice Girl
Fotó: AFP

Értetlenül állnak a rajongók és a pályatársak is Mariah csúnya leégése előtt, Mel B pedig a követketőket nyilatkozta a The Real nevű talkshow-ban az ötszörös Grammy-díjas művésznőről:

Talán Mariah elveszítette a hangja varázsát, különlegességét. Utálom ezt mondani... Az is lehet, hogy vokális szempontból kemény napja volt, és nem akart még kísérletet sem tenni arra, hogy élőben énekeljen. Sokkolt, amikor láttam, mi történik a színpadon. Előadóként, olyasvalakiként, aki a tévében parádézik, az ember hasonló esetben nem engedhet meg ilyesmit magának, a show-nak folytatódnia kell. Az első reakcióm a történtekkel kapcsolatban az volt, hogy ne engedje, hogy túl soká elnyúlni a csöndet. Azt gondoltam, Miért hagyja, hogy ez megtörténjen?, elvégre ő mégiscsak Mariah Carey egy fantasztikus énekes és egy csodálatos előadó

– véleményezte kolleginája produkcióját Mel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek