Starity

Barátaik szerint Selena Gomez és Bella Hadid sosem álltak közel egymáshoz

2017. január 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta kiderült, hogy a Kill Em With Kindness énekesnője belehabarodott a 20 éves modell exébe, megromlott a viszony a két szépség között.

hirdetés
Barátaik szerint Selena Gomez és Bella Hadid sosem álltak közel egymáshoz

Múlt szerdán írtunk először róla, hogy Selena Gomezre ismét rátalált a boldogság, méghozzá The Weeknd oldalán. A két fiatalt ugyanis Santa Monicában kapták lencsevégre a paparazzók, a felvételek pedig önmagukért beszélnek. Románcukat vegyes érdeklődéssel fogadták a rajongók, de volt, aki egyenesen dühbe gurult a kibontakozó érzelmek miatt: Bella Hadid. A modell ezt megelőzően másfél évig alkotott egy párt a Can't Feel My Face énekesével – kapcsolatuk novemberben ért véget, de minden jel arra utal, hogy Bella a későbbiekben még igényt tartott volna exére.

Miután az egész világsajtót bejárták a romantikától fűtött fotók, Bella kikövette a közösségi oldalakon Selenát, ezáltal tudatva vele: nem nézi jó szemmel a viszonyt. Bár korábban azt gondolhattuk volna, hogy jó barátságot ápolnak – Bella nővére, Gigi és Selena is tagja Taylor Swift hatalmas baráti körének –, kiderült, hogy valójában sosem kerültek közel egymáshoz, így az eltávolodás sem esett nehezükre és ezért is érezhette helyén valónak az énekesnő, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódjon The Weeknddel.

Selenát se Gigihez, se Bellához nem fűzi szoros baráti kötelék. Közös barátok révén ismeri őket, de csak ismerősök. Barátságosak egymással, de nem barátok. Selena és Gigi bár mindketten tagjai Taylor Swift squadjának, sosem kötődtek egymáshoz, így Selenának nem is lehettek ellenérzései amiatt, hogy összejön Gigi húgának az exével. Ő mindig is igyekezett tartani a három lépés távolságot Taylor barátaitól. Egyedül Taylort engedte közel magához, de sosem rajongott az egész squad dologért

– nyilatkozta egy bennfentes, amit több forrás is megerősített.

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek