Starity

Dakota Johnson gátlások nélkül „szexelt” Jamie Dornannel A sötét ötven árnyalata forgatásán

2017. január 16. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 27 éves színésznő elárulta, hogy kollégájával mindketten megszabadultak gátlásaiktól az E. L. James regénysorozatán nyugvó második filmadaptáció forgatására.

hirdetés
Dakota Johnson gátlások nélkül „szexelt” Jamie Dornannel A sötét ötven árnyalata forgatásán

Már csak szűk egy hónap van hátra A sötét ötven árnyalatának mozikba kerüléséig, melynek forgatásáról a Vogue magazinnak nyilatkozott a női hősnőt életre keltő Dakota Johnson.

A meztelenség érdekes egy színész számára. Jamie [Dornan] és én sokáig egymáshoz nagyon közel dolgoztunk, annyira, hogy levetkőztük a gátlásainkat, nagyon őszinték voltunk egymáshoz, bíztunk a másikban. Ez nagyon kockázatos vállalkozás is volt egyben, hiszen mi lett volna, ha egyszer csak átmegy seggfejbe? Egy szexjelenetnél nincs smink. Nincsenek ruhák, se ékszerek, mint a szociális státusz bizonyítékai. Minden csak az előadásról szól

– magyarázta a színésznő.

Igazán büszke vagyok az Ötven árnyalat-filmekben végzett munkámra. Ez egy király történet és más is, mint a megszokott, én pedig éppen ezt a fajta úttörőséget hirdetem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek