Starity

Angyalszárnyakat tetováltatott magára Bella Hadid

2017. január 17. 05:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves modell minden valószínűség szerint a Victoria's Secret Fashion Show-beli első kifutóra lépésének emlékeként varratta magára az apró szárnyakat.

hirdetés

Közel sem egyszerűen indult az év Bella Hadid számára, hiszen kiderült, hogy exe, The Weeknd továbblépett Selena Gomez oldalán. A viszonyt a modell érezhetően nem nézi jó szemmel, hiszen miután kiszivárogtak a kapcsolat romantikus voltát igazoló lesifotók, Bella kikövette a közösség oldalakon az énekesnőt, majd megosztotta a lenti képet az Instagramon, mintegy kinyilvánítva a véleményét a dologról.

Január 15-én aztán New Yorkba látogatott JonBoy tetoválóművészhez – aki olyan sztárok testén hagyott eddig nyomot, mint Kendall Jenner, Zayn Malik és Hailey Baldwin –, és egy-egy angyalszárnyat kért tőle a bokáira. Mint fentebb említettük, az apró motívumok vélhetően a tavaly novemberi Victoria's Secret Fashion Show alkalmából születtek, mely rendezvény azért is jelentős Bella életében, mert ez volt az első alkalom, hogy a márka neve alatt léphetett kifutóra.

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor visszaigazolják, hogy részt vehetsz a Victoria's Secret Fashion Show-n!!! Ezzel egy álmom válik valóra... Nagyon hálás és izgatott vagyok! Köszönöm a lehetőséget, hogy a világ leginspirálóbb és leghihetetlenebb nőivel léphetek színpadra

– írta akkoriban egy bejegyzésben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek