Starity

Jamie Dornan: „Nem vagyok Christian Grey és nem gerjedek a szadomazo szexre”

2017. január 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

A jóképű színész a GQ magazin februári számának adott interjújában tisztázta, hogy nem szeretné, ha az Ötven-árnyalat trilógiában alakított szerepe szerint ítélnék meg, ugyanis a valóságban semmi hasonlóság nincs közte és filmbeli karaktere között.

Szűk egy hónap múlva kerül a mozikba A szürke ötven árnyalatának folytatása, melyet a harmadik és egyben utolsó résszel egyszerre forgattak. A főszereplő Christian Grey-t életre keltő Jamie Dornan azonban érezhetően torkig van a sorozat körüli őrülettel, amit interjúi során több ízben is kifejtett már – ezt most újra megtette, és leszögezte, hogy ő nem Christian Grey.

Fotó: GQ / Nino Munoz

Ez a típusú szex olyasmi, amit korábban nem tapasztaltam meg. A film forgatása előtt még csak nem is láttam ilyet és alapvetően egyáltalán nem is vonz ez a világ, ugyanakkor mindig nyitott szemmel jártam és liberálisnak tartom magam, így soha senkit nem ítélnék el a szexualitása miatt

– magyarázta a színész, majd így folytatta:

Christian Grey nem az a típusú pasas, akivel jól kijönnék. A barátaim lezserek, viccesek, nem is tudnám elképzelni, hogy egy ilyen Grey-féle fickóval ücsörgök egy bárban. Nem hiszem, hogy szóba jöhetne nálam, ha barátkozni szeretnék.

Fotó: Universal Pictures & Focus Features

A beszélgetés során Jamie arról is szót ejtett, mennyire meglepte az első film sikere és az, hogy ekkora érdeklődés övezi a további két folytatást.

Mindig is erősen hittem abban, hogy a film sikeres lesz és sok pénzt hoz a konyhára. Nem kell tudósnak lennie az embernek ahhoz, hogy kiszámolja, hogy 100 millió olvasóból hány ül be az adaptációra a moziba, de hogy őszinte legyek, arra nem számítottam, hogy ekkora siker lesz

– nyilatkozta Dornan és elárulta, hogy siker, hírnév és gazdagság ide vagy oda, a filmsorozat nem sokat változtatott a magánéletén.

A mai napig ugyanazzal a társasággal járok össze, akikkel gyerekként, és továbbra sem változott a magánéletem sem: nős vagyok, gyerekeim vannak – ez mind állandó az életemben. Egyikük sem hagyná, hogy megváltozzak, hogy elszálljak. (...) Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy ilyen nagyszerű emberek vesznek körül.

via E! Online

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek