Starity

Jamie Dornan: „Nem vagyok Christian Grey és nem gerjedek a szadomazo szexre”

2017. január 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jóképű színész a GQ magazin februári számának adott interjújában tisztázta, hogy nem szeretné, ha az Ötven-árnyalat trilógiában alakított szerepe szerint ítélnék meg, ugyanis a valóságban semmi hasonlóság nincs közte és filmbeli karaktere között.

hirdetés

Szűk egy hónap múlva kerül a mozikba A szürke ötven árnyalatának folytatása, melyet a harmadik és egyben utolsó résszel egyszerre forgattak. A főszereplő Christian Grey-t életre keltő Jamie Dornan azonban érezhetően torkig van a sorozat körüli őrülettel, amit interjúi során több ízben is kifejtett már – ezt most újra megtette, és leszögezte, hogy ő nem Christian Grey.

Fotó: GQ / Nino Munoz

Ez a típusú szex olyasmi, amit korábban nem tapasztaltam meg. A film forgatása előtt még csak nem is láttam ilyet és alapvetően egyáltalán nem is vonz ez a világ, ugyanakkor mindig nyitott szemmel jártam és liberálisnak tartom magam, így soha senkit nem ítélnék el a szexualitása miatt

– magyarázta a színész, majd így folytatta:

Christian Grey nem az a típusú pasas, akivel jól kijönnék. A barátaim lezserek, viccesek, nem is tudnám elképzelni, hogy egy ilyen Grey-féle fickóval ücsörgök egy bárban. Nem hiszem, hogy szóba jöhetne nálam, ha barátkozni szeretnék.

Fotó: Universal Pictures & Focus Features

A beszélgetés során Jamie arról is szót ejtett, mennyire meglepte az első film sikere és az, hogy ekkora érdeklődés övezi a további két folytatást.

Mindig is erősen hittem abban, hogy a film sikeres lesz és sok pénzt hoz a konyhára. Nem kell tudósnak lennie az embernek ahhoz, hogy kiszámolja, hogy 100 millió olvasóból hány ül be az adaptációra a moziba, de hogy őszinte legyek, arra nem számítottam, hogy ekkora siker lesz

– nyilatkozta Dornan és elárulta, hogy siker, hírnév és gazdagság ide vagy oda, a filmsorozat nem sokat változtatott a magánéletén.

A mai napig ugyanazzal a társasággal járok össze, akikkel gyerekként, és továbbra sem változott a magánéletem sem: nős vagyok, gyerekeim vannak – ez mind állandó az életemben. Egyikük sem hagyná, hogy megváltozzak, hogy elszálljak. (...) Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy ilyen nagyszerű emberek vesznek körül.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek