Starity

Emma Watson szerint Belle sokkal jobb példakép a lányoknak, mint Hamupipőke

2017. január 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban kerül a mozikba a színésznő főszereplésével készült A szépség és a szörnyeteg című élőszereplős filmadaptáció.

hirdetés
Emma Watson szerint Belle sokkal jobb példakép a lányoknak, mint Hamupipőke
Fotó: Walt Disney Pictures

Emma Watsont nemrég a Total Film magazin kapta mikrofonvégre és készített vele egy izgalmas interjút Belle szerepe kapcsán, így megtudhattuk, hogy a színésznőnek annak idején Hamupipőke szerepét is felajánlották, de nem akart élni a lehetőséggel.

Amikor felajánlották nekem Hamupipőke szerepét, fogalmam sem volt róla, hogy újraforgatják A szépség és a szörnyeteget is. Amikor felajánlották nekem Belle szerepét, éreztem, milyen mélyen rezonálok a karakterrel, sokkal inkább, mint Hamupipőkével

– nyilatkozta Emma és azt is elárulta, miért gondolja úgy, hogy Belle sokkal jobb példakép a lányok számára, mint Hamupipőke.

Belle a történet egészén át megmarad egy kíváncsi, könyörületes és nyílt szívű lánynak, én pedig pontosan ezt a típusú nőideált szeretem ábrázolni. Az a fajta kívülállóság, amivel ő rendelkezik és az elvárásokkal szembeni ellenszegülés teszi izgalmassá őt. Nagyon inspirálónak találom azt is, ahogy különös módon megkérdőjelezi az életkörülményeit.Végig becsületes és bizonyos módon mégis teljesen független marad. Se az emberek nézőpontjai, se a mégfélemlítés, se a bűnbakká tétel nem zökkenti ki, nem tudják könnyen befolyásolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek