Starity

Reese Witherspoon elárulta, szerinte miért lenne időszerű elkészíteni a Doktor Szöszi harmadik részét

2017. január 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 40 éves színésznő nem titkolja, milyen szívesen bújna ismét Elle Woods bőrébe.

hirdetés

Reese Witherspoon 2001-ben bújt először a kissé bohókás karakter bőrébe, majd a sikert látva az MGM stúdió egy második részre is beruházott, ami 2003-ban került a mozikba. A rajongók azóta is azt várják, hogy mikor tér vissza a filmvászonra kedvecük, és ezzel a karaktert életre keltő színésznő sincs másképp – elmondása szerint ugyanis nagyon nagy szüksége lenne a világnak Elle-re és az általa képviselt értékekre.

Úgy gondolom, időszerű lenne elkészíteni a harmadik részt. Szerintem a nőknek szükségük is van erre a típusú pozitivitásra jelenleg

– nyilatkozta Reese, álláspontját pedig bővebben is kifejtette:

Hatalmas megtiszteltetés amerikai nőnek lenni. Olyan jogokkal és szabadsággal rendelkezünk, amit a világ más tájain élő nők közül csak kevesen mondhatnak el magukról. Én igyekszem ünnepelni azt, ami megadatott. Próbálom a végsőkig kiélvezni, különösen a szólásszabadsághoz, önmagam kifejezéséhez és az ahhoz való jogomat, hogy létrehozzak olyan produkciókat, melyek megmutatják a világnak, milyen fontos is a nők szerepe.

Fotó: Metro-Goldwyn-Mayer / FOX

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek