Starity

Teen Wolf: Végre fény derült Stiles keresztnevének titkára

2017. január 18. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Tegnap este került képernyőre az MTV sikersorozatának legújabb epizódja, melyben megtudhattuk, mi Stiles Stilinski valódi neve. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Hosszú évek óta foglalkoztatja a Teen Wolf rajongóit a kérdés, hogy a Dylan O'Brien által életre keltett karakter miért kapta az idegen hangzású Stiles nevet. Nemrég kiderült, hogy ez csupán egy becenév, amit nagyapja után örökölt a fiú, az idősebbik Stilinskit ugyanis így hívták annak idején a seregben. De hogy milyen nevet írtak a fiú anyakönyvi kivonatába?

Van egy fiam. A neve Mieczyslaw Stilinski, de mi Stilesnak hívjuk

– hallhattuk kedvencünk édesapjának szavait a tegnap esti, igen érzelemdúsra sikerült epizódban, Jeff Davis producer pedig az E! Online-nak nyilatkozott arról, miért épp ezt a nevet választotta a sorozat egyik legnépszerűbb karakterének.

Egy lengyel nevet kerestem, amit egyaránt nehéz lebetűzni és kimondani, ráadásul a Mieczyslaw úgy hangzik, mint a mischief (jelentése: csíny, tréfa) szó, ami tökéletesen illik Stileshoz, a csintalan gyerekhez és az ugyanannyira rosszcsont felnőtthöz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek