Starity

Teen Wolf: Végre fény derült Stiles keresztnevének titkára

2017. január 18. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este került képernyőre az MTV sikersorozatának legújabb epizódja, melyben megtudhattuk, mi Stiles Stilinski valódi neve. VIGYÁZAT, SPOILERVESZÉLY!

hirdetés

Hosszú évek óta foglalkoztatja a Teen Wolf rajongóit a kérdés, hogy a Dylan O'Brien által életre keltett karakter miért kapta az idegen hangzású Stiles nevet. Nemrég kiderült, hogy ez csupán egy becenév, amit nagyapja után örökölt a fiú, az idősebbik Stilinskit ugyanis így hívták annak idején a seregben. De hogy milyen nevet írtak a fiú anyakönyvi kivonatába?

Van egy fiam. A neve Mieczyslaw Stilinski, de mi Stilesnak hívjuk

– hallhattuk kedvencünk édesapjának szavait a tegnap esti, igen érzelemdúsra sikerült epizódban, Jeff Davis producer pedig az E! Online-nak nyilatkozott arról, miért épp ezt a nevet választotta a sorozat egyik legnépszerűbb karakterének.

Egy lengyel nevet kerestem, amit egyaránt nehéz lebetűzni és kimondani, ráadásul a Mieczyslaw úgy hangzik, mint a mischief (jelentése: csíny, tréfa) szó, ami tökéletesen illik Stileshoz, a csintalan gyerekhez és az ugyanannyira rosszcsont felnőtthöz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek