Starity

Zahara Jolie-Pitt szülőanyja fel akarja venni a kapcsolatot a lányával

2017. január 18. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A most 12 éves Zahara mindössze hat hónapos volt, amikor magához vette őt a Tomb Raider sztárja.

hirdetés

Igencsak rájár a rúd Angelina Jolie-ra mostanában, hiszen rajongók és szakmabeliek fordultak el tőle, miután beadta a válókeresetet férje, Brad Pitt ellen. A válási procedúra jelenleg is zajlik, az egykori szerelmesek főleg azon marakodnak, kinél maradjon a hat közös gyerek, akik közül hárman örökbefogadás útján kerültek a családba, köztük Zahara is.

Balról jobbra: Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Shiloh Jolie Pitt (A kép 2015-ben, a Nickelodeon díjátadóján készült.)

A 12 éves, Etiópiából származó kislány mindössze hat hónpos volt, amikor Angie magához vette. A színésznőnek azt az információt adták a kislányról, hogy árva, szülei AIDS-es megbetegedésben haltak meg. Jolie egészen 2007-ig nem is tudott semmi mást róluk. Abban az évben azonban előkerült Mentewab Dawit Lebiso, Zahara szülőanyja, aki azt állította, hogy szexuális erőszak útján fogant meg gyermeke, akinek a Yemasrech nevet választotta.

A gyermekem beteg volt, én pedig nagyon legyengültem a szülés következtében. Beleegyeztem, hogy örökbe adom, de ha visszapörgethetném az időt, megtartanám magamnak

– nyilatkozta tíz évvel ezelőtti interjújában a nő, aki 19 évesen adott életet Zaharának, majd megfutamodva a felelősségtől édesanyjára bízta az újszülöttet. Vér szerinti nagymamája mindent tűvé tett Zahara édesanyjának felkutatása érdekében, de amikor Lebiso nem került elő, örökbe adta a gyereket.

Zahara másfél éves volt, amikor Brad Pitt a nevére vette és örökbefogadta őt

Zahara szülőanyja azonban most újra előkerült, és a The Daily Mailt választva szócsövének nyilvánosságra hozta, hogy látni szeretné gyermekét és fel akarja venni vele a kapcsolatot.

Én csak azt szeretném, ha tudná, hogy életben vagyok és bármilyen messzire képes vagyok elmenni azért, hogy beszélhessek vele. Nem akarom visszakapni őt, csak szeretném felvenni vele a kapcsolatot. Angelina sokkal jobb anyukája, mint én valaha is lettem volna. Babakora óta Zaharával van, de ez nem jelenti azt, hogy nekem ne hiányozna. Folyamatosan hiányzik, nincs nap, hogy ne gondolnék rá. Szeretném hallani a hangját és látni az arcát. Tudom, mikor van a születésnapja és elszomorít a tudat, hogy nem ünnepelhetek vele, pedig nagyon szeretném őt felköszönteni és más különleges alkalmakon is mellette lenni. Tisztában vagyok vele, hogy olyan élete van, amit én soha nem lettem volna képes megteremteni a számára. Szeretném, ha tudná, hogy van egy édesanyja, aki ugyanannyira szereti őt, mint Angelina. Arra vágyok, hogy mielőtt meghalok, tudomást szerezzen a létezésemről és hogy tudja, itt, Etiópiában is van családja

– nyilatkozta a most 31 éves nő, majd hozzátette, hogy bízik abban, hogy Angelina lehetőséget ad neki, hogy lássa a lányát, mert meglátása szerint nem kér ezzel sokat.

Zahara édesanyja és családja nagyon szerény körülmények között él I Fotók: Mail Online

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek