Starity

Matt LeBlanc lánya egyáltalán nem rajong a Jóbarátokért

2017. január 18. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár az 1990-es, 2000-es évek egyik legnépszerűbb vígjátéksorozata volt a Jóbarátok, a Joey Tribbianit életre keltő színész kamasz lánya azon kevesek közé tartozik, akik nem lelik örömüket a szériában.

hirdetés

Matt LeBlanc nemrég Ellen DeGeneres műsorának vendége volt, ahol többek között szó esett a színésznek világsikert hozó Jóbarátokról és magánéletéről is. Matt bevallotta, hogy 12 éves lánya, Marina nagy kritikusa – ő egyáltalán nincs elragadtatva apja teljesítményétől és hírnevétől.

Marina is azt gondolja, milyen klassz apukája van, ahogy mindenki az gondolja rólad, hogy menő vagy, mert ismernek az emberek?

– tette fel a kérdést Ellen, melyre a 49 éves színész így válaszolt:

Nem hiszem, hogy a lányom azt gondolná, hogy menő vagyok. Úgy tudom, hogy a suliban az osztálytársai mostanában nézik a Jóbarátokat, abba a korba léptek, hogy érdekelje őket, de Marinát nem nagyon izgatja a dolog. Olyannyira nem, hogy ennél jobban aligha tehetne magasról rá. (...) Igen, persze, hogy látta a műsort, de mégiscsak az apja szerepel benne. Úgy van vele, hogy amúgy is eleget lát engem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek