Starity

Wendy Williams szerint Selena Gomez csak a hírverés miatt randizik The Weeknddel

2017. január 18. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai műsorvezető élesen bírálta a 24 éves énekesnőt párválasztási szokásai miatt.

hirdetés

A múlt héten derült fény arra, hogy hosszú idő után Selena Gomez ismét boldog és egy számára kedves kollégájával, The Weeknddel randevúzik. Sokan fenntartásokkal fogadták a románc hírét, de senki nem ment olyan messzire, mint Wendy Williams. A műsorvezető ugyanis kerek-perec kijelentette, hogy Selena egy „előregyártott celeb”, aki csak az őt körülvevő figyelmet kívánja fenntartani viszonyával.

Amikor Selena új zenével készül, mindig olyasvalakivel kezd randizni, aki segít neki. Amikor pedig megjelenik a korongja, egyszerű dobja ezeket a pasikat és máris a következő után kajtat. Elvégre mi tartaná fenn jobban az emberek figyelmét, mint egy bimbózó románc?

– fejtegette véleményét Wendy, aki szerint nem véletlen, hogy az énekesnő választása épp The Weekndre esett, ugyanis az énekes legújabb, Starboy címre keresztelt lemeze hatalmas siker mind a rajongók, mind a kritika körében.

A műsorvezető azt is hozzátette továbbá, hogy véleménye szerint hamarosan eljön az idő, amikor korából kifolyólag már nem fogják elnézni Gomez csapongásait a rajongók, mert meglátása szerint mindenki oldalán csak két perc hírnévre vágyik, amit amúgy is megkapna 107 millió fős követőtáborától a közösségi oldalakon.

Selena ezzel szemben nem érzi bűnösnek magát, amiért él az élet adta lehetőségekkel és mer boldog lenni, hiszen ő és párja is egyedülállóként kezdtek bele ebbe a kapcsolatba. A románcot azonban The Weeknd exe, Bella Hadid sem nézi jó szemmel, ugyanis barátai szerint a modell még mindig szereti az egyébként Abel Tesfaye névre keresztelt énekest, akivel két hónappal ezelőtt szakított.

Bella még nincs túl The Weeknden, most is szereti őt. Jól kijönnek egymással, de rosszul érinti, hogy exe Selenával kavar és nem örül neki, hogy mindenhova eljutott az új kapcsolat híre. Nagyon bántja, hogy Selena lecsapott a pasijára, mert úgy érzi, még nincs vége köztük mindennek

– nyilatkozta az E! Online-nak egy neve elhallgatását kérő ismerős.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek