Starity

Nyilvánosságra hozta új lemeze dallistáját a Wintersun

2017. január 20. 06:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Öt év kihagyás után a Jari Mäenpää által alapított csapat visszatér a metálzenei színtérre.

hirdetés
Nyilvánosságra hozta új lemeze dallistáját a Wintersun

Ismét nagy az izgalom a Wintersun háza táján, ugyanis a srácok néhány hete bejelentették, hogy hosszas várakozás után idén végre piacra dobják harmadik stúdióalbumukat. A formáció második lemeze egyébként 2012-ben került az üzletek polcaira Time I címen, majd kiderült, hogy egyéb technikai okok végett a várva várt korong két részre oszlott – a Time II nevezetű korong azóta sem került publikálásra. Tavaly júliusban viszont a tűkön ülő rajongók végre megnyugvásra lelhettek, ugyanis a srácok elárulták, hogy az anyag elkészült, és már csak a megjelenésre vár.

Január elején a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából megtudhattuk, hogy a csapat valóban elkészítette legújabb lemezét, ám ez nem a Time II lesz, hanem egy teljesen új kiadvány, ami  a The Forest Seasons elnevezést kapta és ami vélhetően az új gitárossal a fedélzeten készült el, akinek kilétét még mindig hatalmas titok övezi. Ahogyan azt a múlt héten megígérték, lerántották a leplet a számlistáról, ami mindösszesen négy dalt foglal magába, szokásukhoz hűen pedig némely dal több részből áll.

Íme a dallista:

1. Awaken From The Dark Slumber (Spring)
Part I The Dark Slumber
Part II The Awakening
2. The Forest That Weeps (Summer)
3. Eternal Darkness (Autumn)
Part I Haunting Darkness
Part II The Call of the Dark Dream
Part III Beyond the Infinite Universe
Part IV Death
4. Loneliness (Winter)
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek